Страница 52 от 334 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 5010
Like Tree3757Одобрявам

Вашите снимки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Вашите снимки

Цитат Първоначално публикувано от alexx
    ...външното ще се ползва и за масичка :rolleyes:
    Да "жулите" карти отгоре му
    Машинката нова ли е?

Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    От снимката видях че проводника е двупроводен къде е заземлението?
    Много е широк за "двойка", по-скоро е "тройка" х2,5мм.

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

и с това прахово боядисване една ръжда след три години на морето или след пет без сол...и ако напича слънце и мостовия кабел е заминал на петата година от ултравиолета...зимния дренаж ще тече (и да са го отвели пак ще тече при активна работа в режим отопление) върху тази козирка без хидроизорация и тя ще се излющи заедно с перваза от мозайка най-накрая
    простете за за откровенността...

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

така като гледам табелата е D28U

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от climamarket
    и с това прахово боядисване една ръжда след три години на морето или след пет без сол...и ако напича слънце и мостовия кабел е заминал на петата година от ултравиолета...зимния дренаж ще тече (и да са го отвели пак ще тече при активна работа в режим отопление) върху тази козирка без хидроизорация и тя ще се излющи заедно с перваза от мозайка най-накрая
    простете за за откровенността...
    Много си черноглед climamarket -поне за покритието на ламарините-изпипали са го хората ,както трябва.Имам доста по стари машини от това саньо и не са трепнали-да не забравяме за кой пазар е правно.

6. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

абе човек какво саньо - то ще ни надживее - говоря за стойките и кутията на трафа - още сега се виждат на снимката ръждите от шлаката на заварката на стойките - не се научиха на работят с цинк...

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    така като гледам табелата е D28U
    Как я видя тази табела на тази малка по размер и резолюция снимка? А за модела, виж подписа на alexx

...говоря за стойките и кутията на трафа - още сега се виждат на снимката ръждите от шлаката на заварката на стойките - не се научиха на работят с цинк...
    Подкрепям, стойките на моите климатици ръждясаха още на 3-тия месец. Дори на едната се напука заварката (още на монтажа им казах, че това ще се случи) и сега на годишната профилактика ще искам да я заменят, че да не увисне на тръбите

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

абе човек какво саньо - то ще ни надживее - говоря за стойките и кутията на трафа - още сега се виждат на снимката ръждите от шлаката на заварката на стойките - не се научиха на работят с цинк...
    За стойките какво да го говорим-още след първата година и тръгват.Опитах се да ги предпазя,като ги пръсках със спрей при получена язва от ръжда,но можеш ли да спреш гората да се разлиства?

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    За стойките какво да го говорим-още след първата година и тръгват.Опитах се да ги предпазя,като ги пръсках със спрей при получена язва от ръжда,но можеш ли да спреш гората да се разлиства?
    Най-добре заварки, болтове, винтове - със силикон.Там където е ръждясало с преобразувател на ръжда, след това спрей боя и най-накрая като изсъхне отгоре със силикон.Тази процедура я направих миналото лято защото стойките на дженерала бяха тръгнали да ръждясват и досега няма ръжда да се е появила.Ако има дупки-може да се запълнят със силикон или поне ръбовете им да се намажат със силикон, защото от тях тръгва ръждата.
    Намазах дори винтовете които държат капаците на външното тяло на климатика тъй като съм виждал външно тяло без ръжда единствено с ръждиви винтове/болтове.
    Подготвих ги да векуват, само не се знае дали и докога ще устискам в този апартамент, че може да ме стегне чепика и да го продам и да купя къща или да се местя в друг град/държава. Знам ли още колко ще устискам на щуротията на ББ

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

То всичко хубаво, ама този мостовак направо ме уби. Не мога да не се съглася с climamarket и ilia1984. И аз имам подобно изпълнение в къщи, наследство от младежкия период на avast3, изпълнен с хъс и всеотдайност и всеки ден се наслаждавам на резултата, който ме кара да се гордея със себе си

12. Member
    Тук е от
    Dec 2006

опитах с предната снимка да дам максимум яснота как е монтиран вие ми скочихте те вижте какво се вижда

аз лично не виждам какви кусури търсите, но ми прилича на гроздето и лисицата
    ето и Осаката как е сложена може и на нея някой кусур да намерите, но по принцип тя ще играе ролята на шейкър докато работи

ако ще говорим за ей така за идеята
    ето матрял

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Не им обръщай внимание на тия тролове... Супер си е машината! Само боядисания капак малко ме дразни...
    Със здраве да си я ползваш!

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Сакън, не закачай ОСАКАТА.Това е великата CH....SBP .Машината е производство на ГРЕЕ и е проектирана в далечната 2000 година, и така се казва ГРЕЕ 2000 - АС инвертор е, компресора е на САНЬО.Вече 6-7 години у дома бачка една такава 12-ца без какъвто и да било проблем.Преди 10-ина дена я разглобих да и правя пълна профилактика.Много умно е измислена, за 5 минути и 4-5 видии се разпада на съставни части.

16. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Сакън, не закачай ОСАКАТА.Това е великата CH....SBP .Машината е производство на ГРЕЕ и е проектирана в далечната 2000 година, и така се казва ГРЕЕ 2000 - АС инвертор е, компресора е на САНЬО.Вече 6-7 години у дома бачка една такава 12-ца без какъвто и да било проблем.Преди 10-ина дена я разглобих да и правя пълна профилактика.Много умно е измислена, за 5 минути и 4-5 видии се разпада на съставни части.
    Е па що липсва от подписа ти?

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Е па що липсва от подписа ти?
    Всички си имаме малки, мръсни тайни. А един си махна Емерсоня...

18. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Не им обръщай внимание на тия тролове... Супер си е машината! Само боядисания капак малко ме дразни...
    Със здраве да си я ползваш!
    Мите, кой боядисан капак те дразни?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Заледяват ли се вашите LG
    От petro във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-13, 19:11
  2. Моля за вашите мнения за PHILIPS 42 PFL4307H
    От ivchoni във форум Philips телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 18-11-12, 20:49
  3. Споделете как се справят вашите HAIERI в тоя студ
    От pif_40 във форум Климатици Haier
    Отговори: 7
    Последно: 14-02-12, 00:45
  4. Отговори: 6
    Последно: 20-07-09, 15:59
  5. Вашите творения на Графичните редактори
    От Gamemaniak1 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 09-02-04, 02:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе