Този красавец от както е сложен кой ли не мина да го ремонтира/на фирмения ни магазин/, ......еееее не му провървя на животинчето
DSC_0008.jpgDSC_0009.jpgDSC_0006.jpg
Фотото е от неделя около 8 градуса температура.
Този красавец от както е сложен кой ли не мина да го ремонтира/на фирмения ни магазин/, ......еееее не му провървя на животинчето
DSC_0008.jpgDSC_0009.jpgDSC_0006.jpg
Фотото е от неделя около 8 градуса температура.
Фреон има без него няма да мръзне така явно тия дето се пробвали са монтажници само.
хаха за фреона дали е колкото трябва е под въпрос ... обаче ЛЕД ИМА![]()
Имам спомен ,че стоя дълго време без да работи защото идваха се аджамии,по едно време разгеле захапа но тези където дойдоха последния път казаха .че някаква платка трябвало да се смени ама няма ли поялник,Та дадох им и моя поялник а как ми го върнаха добре ,че ме нямаше щяха да ядът лопатата,поили ли са с него пластмаса ли са рязали човката беше дъвкана и изплюта от акула.Иначе изкара лятото и ей го на ......гледам ,че перката вътре взела да реже айсбергаи амен амен ще стане на парчета.....
Гледайте прогнозите и когато дават времето над 3 градуса през нощта, при приключване на работното време го изключете чрез таймера, като го настроите да се включи сутринта около 5'00 часа.Така ще се стопи леда върху външното тяло, а сутрината около 5 часа ще се включи и ще затопли помещението докато стане време за работа и офисът се напълни с хора.
Ако не стане с една нощ, го изключете в петък и го направете в понеделник сутринта да се включи, за да топло когато персонала дойде.Така за 2 денонощия при положителни температури ще размрази и няма да има лед по него и да се мъчи.
А 2-3 кани средно топла вода и нормално работещ климатик няма ли да е по-добре ...![]()
За разтопяване на този лед ще трябва вода от някоя топлоцентрала, или да назначат специален работник на длъжност "размразител", защото като гледам по-малко от 3-4 часа лискане на кани няма да е докато разтопи "паковия лед" ...
Може и с пароструйка или пистолет с горещ въздух-ще стане за 20-30 минути.
Пистолет с горещ въздух го топи ужасно бавно дори с оксижен съм пробвал най бързо го топи топлата вода.
Аз също съм прибягвал до горелката много ефективно,.... но все пак като я гледам тая он-офка много би помогнало ако се разкачи четирипътния и се включи на топло докато се полива с вода или с каквото и там да го греят ... така ще топят гледчера отвън и отвътре![]()
daiseikai + backup powerне че трябва.
varmepumpe_toke_haunstrup1.jpg