Страница 13 от 334 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 5010
Like Tree3757Одобрявам

Вашите снимки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Вашите снимки

Цитат Първоначално публикувано от provigo
    Всичко зависи от гледаната точка. Такива връзки ползвам и за малки размери тръби от 1/4 до каквито искаш. Тия неща не струват толкова скъпо, правиш две заварки, но времето за нагряване е като при една, така че не е толкова бавно. И с уреда на Велев е добре, но губиш време повечко. А между другото подобен на неговия уред съм виждал и за големи тръби, но работи по друг начин.
    Тези преходници каде ги продават? И освен че така го правиш по бързо не е нужно да носиш и експандери.
    Ама аз в буса така съм си направил удобствата че всичко е подредено в отделения с куфари и чехмеджета за крепежи, дори и електрожен си возя. Може да се каже че имам всичко за ремонт монтаж и зареждане без да е нужно да ходя до сервиза за части.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Велев, ми там където си купуваш материалите, тръби, изолации части за техниката не продават ли и медни фитинги? Ние взимам там откъдето си взимаме всички специфични части и материали. Интересното е че някой размери ги има и в магазините за домашен бриколаж при ВиК частите (тука всичкото ВиК е на медна тръба и връзки - калаени спойки). Но не сме вземали, понеже ни излизаха малко по-скъпи пък и не са за хладилни инсталации.

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Има такива муфи но обикновено съм виждал само големи размери. Все пак благодаря за инфото човек се учи постоянно.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Някой да е виждал такъв монтаж?

[img width=800 height=600]http://media.snimka.bg/5814/017882469-big.jpg[/img]

6. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Автобуса в движение ли е или не?

7. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от Djia
    Автобуса в движение ли е или не?
    Мисля, че се вижда достатъчно ясно - има винетка, регистрационен номер и табела превоз за собствена сметка.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2009

А чаршафите на предното стъкло? - Сигурно са пердетата!
    Ами тези маси и столове облегнати на автобуса? - Сигурно ги мъкне винаги в автобуса и като спре някъде си ги вади за да поседне на тях и да хапне може би!
    Дървената скара сложена пред вратата? - Предполагам и нея я мъкне в автобуса и като спре някой му я поставя пред вратата да не вземе нещо да си изцапа обувките като слиза!

п.п. Зададох елементарен въпрос! Нямаше нужда да ми описваш неща, които и сам виждам но нищо не доказват! Предположих, че ти си правил снимката и си запознат със случая! Но явно не си...
    Приятна вечер!

10. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от Djia
    А чаршафите на предното стъкло? - Сигурно са пердетата!
    Ами тези маси и столове облегнати на автобуса? - Сигурно ги мъкне винаги в автобуса и като спре някъде си ги вади за да поседне на тях и да хапне може би!
    Дървената скара сложена пред вратата? - Предполагам и нея я мъкне в автобуса и като спре някой му я поставя пред вратата да не вземе нещо да си изцапа обувките като слиза!

п.п. Зададох елементарен въпрос! Нямаше нужда да ми описваш неща, които и сам виждам но нищо не доказват! Предположих, че ти си правил снимката и си запознат със случая! Но явно не си...
    Приятна вечер!
    Аз съм авторът на снимката! Относно другите ти въпроси/предположения, които са напълно верни, с изключение на това, че автобусът наистина е в движение. Снимката е от преди 2 дена и е направена в парк "Дружба" - гр. Велико Търново. В момента има един меко казано цигански панаир, по случай празника на града и са се изсипали цигани с разни атракциони от типа на блъскащи се колички, въртележки, стрелбища, ролеркостери и тем подобни. Този Чавдар беше паркиран до блъскащите колички и се ползва като каравана от мургавите му собственици, и да - в движение е!

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Като гледам автобуса е с Търговищка регистрация и най вероятно е от Омуртаг, където има доста роми, които са отишли на този панаир

12. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Rockwell
    Аз съм авторът на снимката! Относно другите ти въпроси/предположения, които са напълно верни, с изключение на това, че автобусът наистина е в движение. Снимката е от преди 2 дена и е направена в парк "Дружба" - гр. Велико Търново. В момента има един меко казано цигански панаир, по случай празника на града и са се изсипали цигани с разни атракциони от типа на блъскащи се колички, въртележки, стрелбища, ролеркостери и тем подобни. Този Чавдар беше паркиран до блъскащите колички и се ползва като каравана от мургавите му собственици, и да - в движение е!
    Точно факта, че като погледнеш снимката ти става ясно, че се ползва за каравана ме накара да ти задам въпроса дали е в движение.
    Благодаря за изчерпателния отговор!

13. Тук е от
    Jul 2008

Прикачени изображения Прикачени изображения

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Поне е бандажиран....

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Това е нов вид мобилен климатик . Пълна мобилност се постига ако вътрешното тяло виси на кукички, хванати за тавана.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

и като гледам, капака е успореден на фугите на сградата, което значи че е добре нивелирен

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Това е нов вид мобилен климатик .
    Толкова е мобилен, че Бай Мангау може много да му се зарадва. То мед, то алумин...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 334 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Заледяват ли се вашите LG
    От petro във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-13, 19:11
  2. Моля за вашите мнения за PHILIPS 42 PFL4307H
    От ivchoni във форум Philips телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 18-11-12, 20:49
  3. Споделете как се справят вашите HAIERI в тоя студ
    От pif_40 във форум Климатици Haier
    Отговори: 7
    Последно: 14-02-12, 00:45
  4. Отговори: 6
    Последно: 20-07-09, 15:59
  5. Вашите творения на Графичните редактори
    От Gamemaniak1 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 09-02-04, 02:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе