Голям е красавец, браво!
Първия NDR ли е? И двата много радват, личи си японската сила.
as sam petar montajat e mngo dobar demek skrit montaj vsi4ko e fkokano a edno ne vidqh tamponi na ma6initeПървоначално публикувано от BLUE1
Петре, пиши на български, следващият път постовете ти ще бъдат премахнати. Иначе за тампоните- не са нужни. Blue1
Бан - 7 дни
Неспазване на правила:
1. Писане на латиница
2. Публикуване на поредни мнения, вместо редактиране на последното и добавяне на допълнителната информация в него
3. След предупреждение от модератор продължава да нарушава правилата
Крис
Снимката лъже, а и панела на вътрешното тяло при включване се изнася нагореПървоначално публикувано от piter82
За другия си прав, че не стои красиво тръбния път, но зад тази стена е апартамента на съседа. Питах го дали е навит да пробием към неговата стая и от там към терасата, но не се съгласи .
Браво wizard2000bg,караш ги наред топ моделите на Тошиба от 2002г. нагоре.Иначе модела JDR ,как е технологично спрямо предния UDR,и начин на работа,понеже и двата са 22ки?По натам и отзиви в раздел Тошиба и за NDRа.
Машините ги монтираха вчера. Рано е за отзиви. Все още ги разучавам. Базата за сравнение беше Емерсон-Я(любимеца на Kasap) .
Външната температура във Варна е около 14-15 градуса, а съм задал 21. В момента мъркат като котенца .
ПП Защо няма емотикон с туптящо сърце?
ПП1 Между другото как се държи 22RCX в спалнята?
За сега 22RCX се държи доста добре като начин на работа,{като изключим мотора на турбината}при режим студено,наистина ме беше притеснил,като начин на работа-държеше се повече като конвенционален.Ако изпадне нещо от _ DR серийте,сигурно ще има "смяна на кутийте".
След като се държи добре защо ще има "смяна на кутийте"?Първоначално публикувано от diksanal
Другарчето на машинката от пост 389. Красива гледка на типична панелка. Сложил съм му модерно каскетче, защото отгоре има едно чудо на японското климастроене от преди 10-тина години, което редовно се изхожда върху него.
Ясно се вижда липсата на завита част на топлообменника на 10-ката.
[img width=800 height=600]http://img253.imageshack.us/img253/6076/dsc078931.jpg[/img]
Въх, верно, там отляво що не се вижда топлообменник
Като го погледнеш отзад, топлообменникът извива ли се или свършва там?