Ако не ми мине котка път,тази седмица ще снимам монтаж на климатик в църква от фирмата която упоменах
Не се случва често, но на една Тошиба беше паднало парче лед от покрив, и така беше сгънал горният капак, че и под него капака на електрониката при работещ климатик и съответно окъсил платката, която при повечето Тошиби е със страна спойки нагоре.
Та на който му се пада края на стрехата по вертикала над климатика, е добре да се сложи козирка над външното.
Duo Split
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Кръвна лаборатория.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Монтаж в църква. Вратата ще се използва като икона. Само ще се гледа.WP_20180307_17_52_35_Rich_LI.jpg - Prikachi.com споделяне на снимки в Интернет
Евро Клима е фирмата му. Има сертификат за по по най фирма в града от общината.Всичко е пародия на качествена работа. И аз му ядох попарата.Ремонти не прави,все си забравя стълбата или инструмента.Почти Осаки монтира на доста завишени цени.Предлагаше Осака 9 за 900 лева.Не ми се пише с подробности. Изобщо в нашия град си е......
Достатъчно е,кефи ме такъв некадърник!
Но няма как да ми монтира на мен,аз тогава да му „прочета” нещо от учебниците за хладилна техника и климатизация!
Офф топик!
Точев,влез и прочети в темата за перални.
Не съм професионалист,а любител!
Свалям части,нося на стругар,оттам на прахово боядисване,ползване на преси или специални инструменти..
Всичко е за приятели и комшиите,разходите си ги плащат.Естествено,че така си търсим причината за мохабета и веселието.
Остави цената на труда,за мен удоволствие,а не прехраната.Изкарвам парите отдругаде и по друг начин.
Просто ми писна от некадърност навсякъде!
Този пост е редактиран от Viking72; 07-03-18 в 21:48.
От мои наблюдения са монтирали доста клими и хората са доволни от тях. Не знам дали вакуумират. Ако вакуумират без напомняне стават 2 фирми, които си вършат работата както трябва.
Този пост е редактиран от avenger; 08-03-18 в 19:42.