Страница 22 от 334 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 5010
Like Tree3757Одобрявам

Вашите снимки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Вашите снимки

Сега, като ги гледам снимките ми стана малко криво, че не се спрях на ваща фирма (бяхте ми вариант)

2.  

3. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Браво колеги,да ти е кеф да гледаш Дайкин красиво монтиран...и тапетите са хубави но и климатика си е като картина.

4. Member
    Тук е от
    May 2009

Монтираха ми Mitsubishi Electric MSC-GA25VB, външното е монтирано на по-високо от вътрешното с около 0.5 метъра! с такава извивка на тръбния път!!! Какво ще кажете за монтажа Ето снимки:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Да бяха вложили малко старание....не можаха ли да го сложат на таванни стойки?! В този случа, как ще се обслужва машината?!Един ключ неможеш да вкараш до крановете...100% единия е държал, докато другия е връзвал тръбите..монтажа е зле, с две думи...

6. Member
    Тук е от
    May 2009

Точно така, единя държеше а другия връзваше тръбите. Дали с такава извивка на тръбите маслото ще може да се връща в компресора?

7. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

За маслото не се притеснявай, проблем няма да има...на теб харесва ли ти този монтаж?

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2009

Не ми хареса, но казаха нямало друг начин .

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от tattoo777
    Не ми хареса, но казаха нямало друг начин .
    начини има, но друг е въпроса дали могат или дали ги мързи....

11. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Ужасен монтаж на външното тяло.

12. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Нищо му няма на монтажа, добре си е. Който е бил или е монтажник знае, че има график, пишат ти по 3-4 монтажа на ден (отнася се само за тези, които имат работа) и не може да качиш всичко или да имаш винаги всичко в колата, а работиш с това, което имаш.

Времето хвърчи, трябва да се ходи на различни адреси, а навсякъде има специфики, не може да си подготвен винаги за всичко, днешната работа не може да остане за утре, защото си има график и се натрупва, а освен това разкарвания по няколко пъти на един адрес за един монтаж го прави нерентабилен.

Трудно може да се обясни на клиента или не би било добре възприето някакво си допълнително заплащане за нещо си. Всеки цепи стотинката, финансово по-богатите много повече.

13. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Четири монтажа на ден си е чисто претпупване. Само вакумиране и чакане след това са ти 40 мин. най-малко. Къде отива пробиване ако е железобетон, изолации, бандажиране, довършителни работи. Извода е, че малките фирми монтират по-добре. Разбира се има и изключения.

14.  

15. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

При 4 монтажа на различни адреси нещата опират до скорост и организация на работа, ако искаш да свършиш в рамките на работното си време, а не до изпипване на детайли.

16. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Аз не виня монтажниците. Шефовете са за упрек. Цяло лято помагам на един приятел с монтажите и монтаж под 3,5 часа нямаме. Стигали сме и до 5 часа за 24-ки на трудни за монтаж места. За сметка на това всичко се прави според правилата, включително и калайдисване на кабелите при клемите. Почистването след това е задължително!

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

За маслото нямаш проблеми но монтажа на външното тяло определено е могъл да стане много по-добре като се има впредвид че е на тераса а и елементарното пестене на бандаж направо си е чисто излагане.Оправдания от сорта "претрупани сме от работа" за момента са смешни и за мен този монтаж не говори добре за самата фирма(ако изобщо има такава) и лично аз не бих потърсил услугите на тази фирма втори път.

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Аз не виня монтажниците. Шефовете са за упрек. Цяло лято помагам на един приятел с монтажите и монтаж под 3,5 часа нямаме. Стигали сме и до 5 часа за 24-ки на трудни за монтаж места. За сметка на това всичко се прави според правилата, включително и калайдисване на кабелите при клемите. Почистването след това е задължително!
    Е чак 5 часа монтаж за 1 климатик е много. Лично аз съм имал 2 монтажа на едно място с ужасни условия и 8 часа ни отне. А за кабелите не е нужно да се калайдисват просто има такива накрайници които се кремпват със специални клещи аз ползвам такива и се чудя как колеги успяват да усукват и заврът кабелите в лустерклемите. А монтажа наистина е левашки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 334 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Заледяват ли се вашите LG
    От petro във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-13, 19:11
  2. Моля за вашите мнения за PHILIPS 42 PFL4307H
    От ivchoni във форум Philips телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 18-11-12, 20:49
  3. Споделете как се справят вашите HAIERI в тоя студ
    От pif_40 във форум Климатици Haier
    Отговори: 7
    Последно: 14-02-12, 00:45
  4. Отговори: 6
    Последно: 20-07-09, 15:59
  5. Вашите творения на Графичните редактори
    От Gamemaniak1 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 09-02-04, 02:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе