Като гледаш как са пуснати, смяташ ли, че всичко е направено както трябва?
Като гледаш как са пуснати, смяташ ли, че всичко е направено както трябва?
Търся такава с безплатен монтаж.
Изпратено от моят Galaxy S6 с помощта на Tapatalk
Извинете ме за невежеството, но какво е това между двата климатика? За какво служи? Интересно ми е. Площад Славейков в София. Благодаря!
Изпратено от моят ASUS_Z00AD с помощта на Tapatalk
Додо явно не си единствения фен,това е колона в зала на програмисти.
Изпратено от моят Galaxy S6 с помощта на Tapatalk
Доказателство, че не само климите , а дори батериите за японския пазар са доста по-добри от предлаганото на нашият пазар. Това са оригиналните японски батерии на дистанционното нa PDR-a. Не са махани от дистанционното откакто бе монтиран през лятото на 2009г. Дистанционното все още работи и хваща добре с тях, като тези дни стана малко по-блед дисплея, което беше повод да отворя да ги видя. На тях пише срок на годност 05.2014г!
Тъпото на тошибските дистанционни е, че като леко избледнее дисплея и дистанционното почва да греши. Ти му даваш да вдигне градусите, а климата изключва например. На Дайкина в офиса, на дистанционното не се виждаше нищо сигурно около година и го карахме така.
Не мога да кажа за всички японски Тошиба, но за PDR това не е валидно. ДУ си работи коректно дори при доста избледнял екран. Сменям батериите, защото започвам трудно да виждам, особено по-дребните символи. Нямаше да е лошо да има принудителна подсветка, но и без нея става.
Това с подсветката, не мога да си обясня, защо го спестяват. И при новите машини е рядкост, сякаш е нещо кой знае какво.
Оригиналните на саньото ми изкараха 5-6г при условие ,че то е с термометър и постоянно предава градусите на вътрешното тяло .. бяха си Саньо батерийките.