Предполагам,че и прахосмукачката я носят в сервиз за смяна на торбичката.
Предполагам,че и прахосмукачката я носят в сервиз за смяна на торбичката.
Тази машина май не е чистена от както е монтирана май,какви са тези собственици?
Този пост е редактиран от Aleksandars; 30-03-18 в 19:48.
Ако оставя жената и дъщерята без мен, абсолютно съм убеден, че те дори и с изрични инструкции няма да си мръднат пръста да почистят филтър на климатик. На работа освен мен (аз си чистя в моята стая, но нямам никакво намерение да се превръщам в общ работник) никой не иска да си мръдне пръста също и не са чистени години наред от монтажа им. Добре че и в къщи и на работа се ползват само за охлаждане. По хотели съм попадал също на такива попадения. На едно място дори вече не можеше да минава въздух през тях.
За прахосмукачката важи същото - ако не съм аз никой не иска да пипне от женския състав. Нашата е перяща, но вече и на мен ми омръзна да я мия все аз след чистене. Купих хартиени за еднократно ползване. И тях не искат да сменяват и чакат аз да я свърша тази работа. Сложно им било, но ми е ясно, че е само оправдание.
Този пост е редактиран от VanDan; 30-03-18 в 19:35.
Като няма кафяво PVC и така става
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Ако ги беше врътнал и с мек припой още по-добре щеше да изглежда конденза.
Доста луксозно изглеждаща фасада с мисъл за детайла. И какъв е климатика - Мерцедес. Майтапче...
С този равен участък при по-тежка зима ще е замръзнал дренажна.
Аз пък не виждам де е дренажната тръба от вътрешното.Не се види да излиза от дувара.
Ми само бандажиран пакет да влиза в стената виждам, ако не греша, де.
Абе аз на PVC врата не му викам богатство,има едни малко по-..... .
Виж меден дренаж не бях виждал.
Липсва само една серпентинка с водна риза.
Да не коментирам на теб какво ти липсва!
Този пост е редактиран от avenger; 03-04-18 в 21:45.