Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Това ми прилича на стреляно с ловджийска пушка от някой ядосан съсед![]()
.Само фуджитсу ще да е този климатик, те бръмчат като трактори и ядосват съседите, особено 100/200 волтовите
![]()
...
![]()
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Това ми прилича на стреляно с ловджийска пушка от някой ядосан съсед![]()
.Само фуджитсу ще да е този климатик, те бръмчат като трактори и ядосват съседите, особено 100/200 волтовите
![]()
...
![]()
Да наистина бръмчи и това е снимка от 100метра и се чуваше. Но според мен е така защото компресора е сменен и не се събира в кутията. Миналата зима свалих един такъв Дженерал със компресор Самсунг го бяха направили но не се затваряше и дори едната пета стърчеше извън дъното а капака зееше с поне 5-7см. Може да са го поправяли същите хора и този.
Признал съм отдавна, че съчиненията по картинка са ти коронна дисциплина, ама с това за 100/200 волтовите надмина себе си.Първоначално публикувано от justify
![]()
На мене ми прилича повече на Фуджи , Дженерал ...100В (нет) компресор да е сменян може-та то на Дженерала им издават багажа след 3-тата година като изтече гаранцията.(лично съм свидетел на леля ! Дженерала ! ) много хубав климатик
Ех Касап, а казват че си веселяк и имаш(или си имал?) чувство за хумор...Първоначално публикувано от Kasap
Джъсти, брат... На мен всякак си ми смешен, но не всички ще те разберат.Първоначално публикувано от justify
![]()
Велев, това ще да е само твое изпълнениеПървоначално публикувано от VeleV.Klima
.
Ееее колега не така грубо, Велев има хубави монтажи от това което е показал като снимков материал.Първоначално публикувано от wizard2000bg
Дано това което казваш е в кръга на шегата....![]()
Какво не ти харесва на VeleV.Klima на монтажите?Първоначално публикувано от wizard2000bg
http://velevfiles.hit.bg/
Благодаря.Първоначално публикувано от diksanal
Този климатик още лятото го бях видял но не беше в мен обектива. Ако съм го правил аз бих се срамувал от това грозотило.
Монтаж на Nocria 14. Изискването за минимум 10см между климатика и стената не е спазено (от страната, откъдето всмуква въздух), като е на 3см от стената. Това ще повлияе ли върху нормалната работа на климатика според вас?