Там тампоните може би ги слагат за да повдигнат малко климатика, защото стойките им идват малко по-ниско.
Просто стойките, които ползват се продават с тампони.Тази примерно е много разпространена на Rodigas до 100кг :
А когато е върху плосък покрив-задължително антивибрационни тампони-не толкова за външното, колкото за покрива
П.П. Но не искайте да струва 10 лева все пак![]()
Този пост е редактиран от stainway; 27-11-18 в 22:43.
Тези стойки биха били добре за монтаж на родните панелни .
С тези тампони отзад няма да се предават толкова вибрации по панела.
Ясно е че слагат от всичко каквото продават. Да има. Ама дали има нужда или не...
На дайсейкая за други неща не знам, ама тампони със сигурност не му трябват.![]()
Айде сега почвайте да търсите кусуриУникално негативно-депресивна работа
Ако има тампони-защо има, ако няма-ама защо няма.... Защо небето е синьо....
А кабелните канали изглеждат много добре, но ... Аз един парапет имам и все нещо се навира в тръбата.
Твоята ситуация е уникална и не е измислен начин да бъдеш удовлетворен напълно.
Трябва да се изобрети безтръбно пренасяне на хладилен агент или нещо такова![]()
Тръбите ми минават през цялата ширина на едната стая и влизат в другата, и грам не ме притеснява.Обаче пук-пук и фиу-фиу, признавам си не ми са по сърце.
- - - - - - - - - -
stainway, споделям мнението от моята си камбанария. Не казвам, че е най-правилното.![]()
Даа..., особенно ХХХ каналите са супер, но обикновенно са платени и трабва да ги гледаш като си легнат децата.
п.с. това за stainway да не се чуди :
https://nauka.offnews.bg/news/Vapros...sinio_415.html
майтап бе.
Хубави са им къщите на холандците. Отвътре и отвън. Монтажите са съвсем обикновени.![]()
Разбира се, че са обикновени монтажите, лошото е, че в темата се срещат и много " необикновени".
В крайна сметка важното е клиента да е доволен.
Ето едно кратко видео от доволен клиент, тук са ползвали по-хубави канали на Inoac, другите са от по-евтините италиански Canalplast мисля се казваха:
https://youtu.be/fqANSZpOOC0
П.П. Видеото е от 2013 година, може и да са се понаучили от тогава![]()