Там тампоните може би ги слагат за да повдигнат малко климатика, защото стойките им идват малко по-ниско.
Просто стойките, които ползват се продават с тампони.Тази примерно е много разпространена на Rodigas до 100кг :
А когато е върху плосък покрив-задължително антивибрационни тампони-не толкова за външното, колкото за покрива
П.П. Но не искайте да струва 10 лева все пак
Този пост е редактиран от stainway; 27-11-18 в 22:43.
Тези стойки биха били добре за монтаж на родните панелни .
С тези тампони отзад няма да се предават толкова вибрации по панела.
Ясно е че слагат от всичко каквото продават. Да има. Ама дали има нужда или не...
На дайсейкая за други неща не знам, ама тампони със сигурност не му трябват.
Айде сега почвайте да търсите кусури Уникално негативно-депресивна работа
Ако има тампони-защо има, ако няма-ама защо няма.... Защо небето е синьо....
А кабелните канали изглеждат много добре, но ... Аз един парапет имам и все нещо се навира в тръбата.
Твоята ситуация е уникална и не е измислен начин да бъдеш удовлетворен напълно.
Трябва да се изобрети безтръбно пренасяне на хладилен агент или нещо такова
Тръбите ми минават през цялата ширина на едната стая и влизат в другата, и грам не ме притеснява. Обаче пук-пук и фиу-фиу, признавам си не ми са по сърце.
- - - - - - - - - -
stainway, споделям мнението от моята си камбанария. Не казвам, че е най-правилното.
Даа..., особенно ХХХ каналите са супер, но обикновенно са платени и трабва да ги гледаш като си легнат децата.
п.с. това за stainway да не се чуди :
https://nauka.offnews.bg/news/Vapros...sinio_415.html
майтап бе.
Хубави са им къщите на холандците. Отвътре и отвън. Монтажите са съвсем обикновени.
Разбира се, че са обикновени монтажите, лошото е, че в темата се срещат и много " необикновени".
В крайна сметка важното е клиента да е доволен.
Ето едно кратко видео от доволен клиент, тук са ползвали по-хубави канали на Inoac, другите са от по-евтините италиански Canalplast мисля се казваха:
https://youtu.be/fqANSZpOOC0
П.П. Видеото е от 2013 година, може и да са се понаучили от тогава