Красотица.
Техното не монтират, само си продават климаците, монтажите са от външни фирми за климатици.
От толкова снимки в темата се убедих, че на българина не му се отдават финни технически изпълнения. Той от време оно си е строител по душа, и е по грубата част - свикнал е да маха с чука и мотиката, да реди камъни и тухли.
Предлагам да направим във форума отделна тема-класация "Най-грозните монтажи на годината" и там да качваме снимките. В края на годината чрез гласуване избираме най-грозния монтаж, а за победителя в класацията ще има малка парична награда - примерно 20 лева + 2 метра тръбна изолация .
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 27-11-18 в 11:41.
Аз предпочитам да има тема "Най-красивите монтажи" и там да се дават "награди". Няма смисъл да се поощрява грозното и некадърно изпълнение , защото постепенно ще стане норма и тогава оправяне няма.
Ето още няколко от Финландия с любов
Както е казал Чехов:„У човека всичко трябва да бъде прекрасно: и лицето, и дрехите, и душата, и мислите.“
В человеке должно быть все прекрасно: и лицо, и одежда, и душа, и мысли.
Аз допълвам и климатизатора и монтажа му
Този пост е редактиран от stainway; 27-11-18 в 14:55.
Тези канали със свързващите и завършвашите елементи доста добре стоят. Някой знае ли от къде могат да се закупят такива в Русе или някой онлайн магазин?
Виж снимките на Stainway, само че той не е климатикаджия, а сам си ги е монтирал.
https://forum.setcombg.com/други-мар...-hunter-7.html
Не ме давайте за пример-нито ми е работата, нито са толкова добре направени. Освен това са си лесни монтажи...
Има достатъчно красиви монтажи из форума , но в тази тема се публикуват предимно куриози
Сещам се за няколко много хубави от последните месеци, а колко не стигат до форума...
П.П. Събирайте си малко повече парички не само за климите, но и за монтажите-има кой да ги прави