Не е в Плевен а едно село преди Белене. Вчера качих снимките в една група на колеги от страната и се окяза че има снимки и на други гръмнали клими на марката.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 12-01-19 в 16:25.
Издържат, покрай нас работят доста Грий-та. Но явно има "дефектни" бройки. Аз не им се дразня толкова на машините. Не ми харесват фалшивите данни, които представят за минимуми и т.н. И "графиката" за запазването на мощността, на нордик моделите им е брутално несероизна. Аз не бих се фишкал с нея наляво-надясно.
@Mig82, пропусна "топлият" дефрост, който явно машините притежават, без да е посочено никъде, че имат такъв. [emoji16]
Забелязва се повтаряемост -"експлозива" винаги е поставен отдясно.
А някой от професионалистите коментиращи тук замисли ли се каква може да е причината? Дали е бил монтиран според предписанието, а дали не е допълван с фреон от неизвесен източник и балон надраскан с маркер R... . Неизвестните са много. Нали сме велики най- ни бива да плюем. Ако наистина всичко е спазено и гърмят, тогава проблем. Ама като гледам монтажите навред едва ли.
Изпратено от моят POCOPHONE F1 с помощта на Tapatalk
Не се вижда добре дали капачката е на заварка или е запресована/развалцована.
IMG_20190111_100740.jpg
Ами той с това почна :
Е модела е кози мисля беше с ръбестото тяло. През ноща както работил гръмнал климатика е монтиран 2012 юли вакумирван е не е имало ремонти или зареждания.
То в Плевен фирми много.
Honor Play с помощта на Tapatalk
Наистина не е ясно как са монтирани. В Индия всеки ден гърмят климатици ор различни марки,заради нескопосани монтажи, не заради студ. А иначе причини много, но както при самолети, автомобили и друга техника-винаги е човешко недоглеждане:
https://www.quora.com/Why-does-an-AC-compressor-blast
Разбира се ако има проблем с даден модел и марка-трябва да се провери. Все пак не се продават само в България-щеше да се чуе и най-вероятно да се вземат мерки.
- - - - - - - - - -
Бях качил и тест от Eurofins на Амбер в правилната тема. Там си показва колко запазва до -35
За дефроста-на мен ми стана интересно, точно защото ти ми обърна внимание за клапата.Следващият път ще го отворя да гледам какво става, иначе с пъхната ръка до турбината се усещаше топло-нямам причина да си измислям. Ако ви е по-приятно да напиша, че е било -22 градуса-окей
При теб температурите не са падали почти под 0-та. Това са най-вероятно контролни дефрости. И при мен, когато МЕ-то прави контролни, не лъха студ. Я да побелее на снежен човек външното, на -10 и тогава го следи какво ще се случи. Да му трябват 10-15мин., докато свали целия скреж. А не за 5-7мин. от спиране до тръгване, което не е дефтост при крайна нужда, при всички случаи. Не ми се спори. Изкарахте, че когато климатикът ви е буквално на "охлаждане", защото дефростът е точно това, вътрешното изобщо не изстива?!?! Звучи точно като реклама, в стил "Gree".
Гръмналото грии аз съм монтирал в същия ден в това село монтирахме три такива. Климатика е с заводски кит тръби и е вакумиран. При огледа видях че се е скъсал точно на згъвката където е щанцовано дъното. Защо е гръмнал никой не може да даде обяснение. Климатика никога не е зареждан или поправян гръмнал е през ноща. То от тази марка съм раочарован имахме бройки с дефекти по платки. Шупли в заварки на външното тяло и блокирали вътрешни мотори. Дори имахме клиент който на следвашия ден след монтажа не го искаше защото миришел на масло.