Този пост е редактиран от Маг.Фарм. Георги Георгиев; 12-01-19 в 21:48.
Като вземат ей така смарт на всичко да пишат и... късат нерви [emoji23]
Брей, като гледам тези Гриита, които са експлоадирали трябва по скоро да се отърва от моето Фери преди да е превъртяло от висока консумация и след това самовзривило...
Феритата още не са загърмяли като пиратки. Мани че и аз като гледам какво се случва...дано нищо и няма на офисната фея.
Реалност!
Изпратено от моят POCOPHONE F1 с помощта на Tapatalk
А аз се замислям да ги разкарам от магазина и сайта. Че не ми се става клиент на съдебната система.
И какво излиза сега, че Грии-тата са бомби със закъснител?
И от какво гърмят така??Дефектна заварка ли, що ли?
Гърмял ми е маркуч при 40 бара и не е нищо особено. Но това да огъне зверски дебелите ламарини, трябва да е било при доста по-високо налягане.
Никой не може да каже защо ама този колега казва че полвината град разбрал и било ужас в магазиня от хора с грита да искат замяна с друг климатик. Направо били ги върнали в 1ви клас. Вносителя прехвърял вината на тях.
Махайте ги! Вместо да се вайкате само. Как не мога никъде на намеря подобно съобщение-само в България.Пак някъква специфичност на условията..
Кой е моделът? На компресора? Всеки 3-ти климатик е на Грее в света.Компресорите им също се ползват от много ОЕМ. Щяха да гърмят всеки ден някъде...
Май май робота е заварял .уя си и запресовката олабва. А ОТК на Грее и то е назначено по партийна линия (нормално) . Ако февруари стегне хубав студ ще падне пукотевица
Иронията е че президента на Грее г-жа Донг Минджу върнала UCrown за доизпипване на някаква декоративна ЦЕПКА от 0.3mm по вътрешното , а ако види тея кратери по компресорите сигурно ще удуши с ръцете си заваръчния робот ... съдбата има странно чувство за хумор![]()
https://m.youtube.com/watch?v=Cm3urO9Z8pM
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk