Аз не виждам заварка шев на снимките , може да е "капнато" тук таме но шев няма.
Явно са се престарали с "проектния живот".
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Аз не виждам заварка шев на снимките , може да е "капнато" тук таме но шев няма.
Явно са се престарали с "проектния живот".
Има заварка. Вижда се на Велев на снимките, но е малко тъмно. Даже отвътре се вижда потъмняването на метала.
Откъснатото е под заварката, гладко като срязано.
Стругаря и той е бил пиян и е "резнал" изтънения участък от дъното , който влиза в тялото на компресора
Ясно е че там където се е скъсал компресора е слабото място.
Но, какво предизвиква късането - нормалната работа (вибрации, налягане, температура) или някакви специални условия/събития (свръх налягане, взрив на фреона, засмукване на масло в цилиндъра, ......)?
Имате ли предположения?
Тея от Грии са големи циции.. Разбирам да спестиш от мед, понеже е скъпа, но чак от желязна тръба си е скъперничество. Корпуса на компресора е направен от ламарина тънка като вестник.
Е има дълги маркучи за манометри , ще се прикрие.
Просто има симптоми на "спяща клетка" и бива да се провери.
Снимка на компресорната експлозия, публикувана през 2010 г. Това според мен не е обща грешка. Gree климатик номер, произведени от 2010 г. до днес има 200 000 000 единици. Представете си колко експлозии са настъпили в този климатик. Изглежда, че в компресора има производствени и материални откази. може да е отслабване поради източника. Отново, може да е имало грешка по време на операцията за натискане на долния капак. Не е правилно да се използва едно събитие, за да се напише марка.
А може ли някой модератор да премести всичко това в темите за Gree моля!
Който чете там да му мисли.
Няма страшно-от тук до края на света, ще се пише как Грее гърмят, как цели градове искат да си подменят климатиците и т.н.
Тонът е даден-сега хорът ще запее дружно
- - - - - - - - - -
Така се прави в България. Обяснява ми се постоянно , че е специфика някаква.
Иначе полза-никаква
Ти по-добре не се мотай много около външното тяло докато работи на отопление.