И хорът започва да пее
stainway, не се обиждай,
във всяко производство (на каквото и да е),
има дефектни серии.
Хубаво е да се знае, но в правилните теми.
Иначе тая стана “вижте как гърми Грее”.
Аз да се обиждам? За какво? Просто е много смешна дискусията и фиксирането към мен ...не мога да го разбера.
Все ми е тая дали е Грее или Мее...Нахвърлили сте се като глутница и правите обобщения.. През лятото имаше нещо подобно с потребител с Тошиба- прекарали го били, излъгали го, заради сигнатурата.
Направих си труда да намеря информация тогава, не защото ме интересува марката или модела, а защото не обичам подобни панически дискусии...Никой няма полза.
Ами някой да направи тема. Аз направих за Fairy , не че ме интересува моделът, а за да не цапа темата за Амбер…
Иначе важи в пълна сила поговорката
„Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле”
Няма никаква полза от това. Разберете причината-винаги има такава. После можете да си вадите изводи и да подобрявате нещата.
А дотогава спрете да ги продавате и готово. Има толкова други марки за приказване
Този пост е редактиран от stainway; 13-01-19 в 01:07.
Точно пък аз не съм се нахвърлял, ама...
Чета с интерес ....
Мисля сме достатъчно интелигентни да си избираме техниката.
Като не си уцелил - сменяш, какво толкова.
Това е така и е добре да се четат и по-стари теми.Виждате промените в отношението към определени марки и модели, според зависи
Иначе е много лесно да се започва от последното изречение всеки път....
Днес виках ел техник да огледа инсталацията на вилата. Каза, че ще пусне нови кабели за климатиците, тъй като старите се оказа по 1 квадрат. Човека препоръча да не пускам по никакъв повод Гриито с тези 9 ампера ток. Спомена, че може да запали така кабелите, които и без това са стари. Според него за да дърпа толкова ток компресора е дефектен. В понеделник ми обещаха становище по въпроса от фирмата.
Чудя се само, ако се стигне до замяна за какъв климатик да си доплатя - 300лв отгоре за 12LMCE или 380 за ME MSZ-SF25VE
Този пост е редактиран от dodo2000; 13-01-19 в 01:38.
dodo2000 я напиши какъв ти е бюджета, и припомни условията в които трябва да се сложи,
но в темата избор на климатик.
Този пост е редактиран от dodo2000; 13-01-19 в 01:56.
Ако утре "нещо" монтирано на подови стойки на тераса гръмне ... кой хор ще пее. За каква специфика в България ти се обяснява , в Холандия не мислят ли за безопасноста на децата си ?
Аз до днес не знаех че компресор на климатик може да предизвика експлозия с такива поражения. Велев е направо за награда !!!
Всеки дом тук има газов бойлер и централна газ.Случва се понякога нещо да гръмне.Проверява се и ако има проблем се отстранява.
Не се споменава марката, не веднага, за да няма паника.Освен това ви дадох примери на recall за климатици в Япония и в САЩ.
Когато има проблем трябва да се назове-вие сега ще пеете, че всяко Грее може да гръмне, което разбира се не е вярно и е скучно.
Явно разсъждаваме по различен начин....Съжалявам за което
Понеже темата е за снимки, да се върнем малко в нея. Останах изненадан от туй чудо на техниката във Враца оня ден по време на командировка, не знаех, че и таквиз вътрешни има. Не работеше явно, нямаше дистанционно да го поразцъкам.
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Или по-точно - пълно дърво,
даже и от цепеница е далеч.