Тази Осака май е била с "кит" - "всеки монтира".
Teлта е явно за ''обиране''на вибрацийте,които по принцип липсват при тази марка,но...''вързан поп-мирно село''.Първоначално публикувано от Aleksandars
Не монтирайте до такива покриви климатици ,че на мишките им е топличко при крановете
монтирайте под стрехичка,че ръждясват
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298314980[/time]_________________________________________________
Тази клима на колко години е ,нали са направени за външни условия ...:..Първоначално публикувано от bobovo
Е, то зависи с какво са направени и колко качествено е покритието на това, от което са направени.
Като гледам винкелчетата на стойките този климатик гони 10 години .... при това може би някаде около морето
а може ли да качиш още една такава снимка обаче да се вижда цялата секция за да мога да я направя по същия начин защото над моята има един Sharp и тои духа дефакто над нея го насочвам на там и да я снимаш цялата и ако ми хареса да си направя и моята така само заради климатика даже моя е още по-навътре към стената и мисля че ще се получи добреПървоначално публикувано от edi1
... Така се бачка на норма. Дано да го ползват само лятото с тоя маркуч
Виж дренажа от вътрешното тяло.Първоначално публикувано от Mega
Какво да го гледаме? Завършва в правия участък на пакета - там дето е първата лепенка. А че е грозина монтажа, спор няма.
само аз ли невиждам нищо или и другите???Първоначално публикувано от Aleksandars