Аз моята със силно дърпане и с малка помощ на ножче я премахнах.
Аз моята със силно дърпане и с малка помощ на ножче я премахнах.
Нужно е първо да махнеш горния капак, след това предния и този който е отзад, до крановете. Самата мрежа е закрепена под тези капаци с мека тел, но доста усукана. Ако не ти зенимава, с едни клечи резачки е окастряш и си готов, по лесно е, макар че под ламарините ще останат малки парчета от мрежата, но това не болка за умиране. Няма нужда от дърпане.Първоначално публикувано от valentino76bs
Първоначално публикувано от Aleksandars
OOOO благодаря г-н ЩЕРЕВПървоначално публикувано от Aleksandars
ОООО благодаря г-н Щерев,имам обещана бира с цаца .....не забравям
Велев, и една мидеа
[img width=450 height=600]http://img171.imageshack.us/img171/5039/002rpx.jpg[/img]
Да не ги произвеждам аз тия мидей та ми я навираш. А и тя е цвете сравнение с Даикина.
Как да знаеш? Такова количество лед се трупа със седмици. А и има ли значение температурата? Каквато и да е тя, не трябва да изглеждат по този начин. Машините просто си имат проблем.Първоначално публикувано от valentino76bs
Ето и един мъченик на 100в. Дайкин - че го и завили да не му духа
Този мъченик е на R22, със скрул комперсор...Но изглежда, тази "къщурка" пречи на собственика да му види положението...Подобни рационализации винаги са ми били смешни....Сякаш, машините не са направени за външни условия...
Очевидно е че на собствениците не им пука за машините - явно имат проблем но никой не се занимава с тях. Виждал съм какви ли не марки в подобни положения - незнам защо трябва да ги показваме тук? Сякаш някой ще отиде да ги оправи? Или пък тези снимки са показателни за някоя марка?
Тези снимки са за хората които не разбират да им станат някой неща ясни.
Например какво? Че като го видят така трябва да викат техник? Смяташ ли че незнаят?Първоначално публикувано от bobovo
И какво ще помогне техника ..? ще лее топла вода с канчето !? или ще мъчи климатика с изключен четирипътен вентил .... кадето е имало лед пак ще има по скоро тези снимки трябва да напомнят на хората да си държат по една духалка под леглото "for the emergency situation" ... или със същия успех ракийката под око
Е ако "техника" не може да направи нищо при очевидния проблем най-добре да си търси нова професия - щото касапи много ама хируризте са малко...ако ме разбирашПървоначално публикувано от cooler