Страница 46 от 334 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 5010
Like Tree3757Одобрявам

Вашите снимки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Re:Вашите снимки

Повечето гледат евтинията. Аз съм съгласен да дам и 300 лева за монтаж, но да ми го направят както трябва. А не да търся начини за монтаж на климатик на пода, защото 99% от фирмите не само, че нямат стойки - а не са и чували за тях. Стойките за стенен монтаж на повечето ръждясват още на първата година. Нямат и пвц и гъвкави канали за външните тръби. Абе с една дума нищо нямат. Идват, изсират се и си заминават. Ти се оправяй нататък. И това е така, защото хора, които могат да ти направят това, ще останат без работа. 99% ще ги нарекат луди, другите монтирали за 100-120 лева. Не е само с монтажа, със всичко е така. Защото българинът не цени труда на другия. Как може да искат толкова пари за монтаж, обирджии. В Япония едва ли монтажа е под 300 евро. Затова сме на този хал. Всичкия евтин боклук намира пазар при нас!

Монтажа на Хитачито ми излезе 230 лева, понеже прекарах тръбите през терасата и направих 5 метра тръбен път. Ако бяха минали през стаята, щеше да е 150 лева с 3 метра тръбен път. И 7-8 метра да беше, пак щях да постъпя по същия начин. Плюс това го ползват други, апартамента където е се дава под наем. Аз за нещо, което ще ползват други гледам да го направя като хората, пък какво остава ако е за мен!

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Повечето гледат евтинията. Аз съм съгласен да дам и 300 лева за монтаж, но да ми го направят както трябва. А не да търся начини за монтаж на климатик на пода, защото 99% от фирмите не само, че нямат стойки - а не са и чували за тях. Стойките за стенен монтаж на повечето ръждясват още на първата година. Нямат и пвц и гъвкави канали за външните тръби. Абе с една дума нищо нямат. Идват, изсират се и си заминават. Ти се оправяй нататък. И това е така, защото хора, които могат да ти направят това, ще останат без работа. 99% ще ги нарекат луди, другите монтирали за 100-120 лева. Не е само с монтажа, със всичко е така. Защото българинът не цени труда на другия. Как може да искат толкова пари за монтаж, обирджии. В Япония едва ли монтажа е под 300 евро. Затова сме на този хал. Всичкия евтин боклук намира пазар при нас!

Монтажа на Хитачито ми излезе 230 лева, понеже прекарах тръбите през терасата и направих 5 метра тръбен път. Ако бяха минали през стаята, щеше да е 150 лева с 3 метра тръбен път. И 7-8 метра да беше, пак щях да постъпя по същия начин. Плюс това го ползват други, апартамента където е се дава под наем. Аз за нещо, което ще ползват други гледам да го направя като хората, пък какво остава ако е за мен!
    Поздравеления, един човек да мисли като мен! Събери си пари за хубава машина, плати си за добър монтаж (наистина добър, не скъп), направи така, че да не се виждат тръби, канали и каквото и да е и си гледай кефа. За съжаление колегата каза, в България всичко се избира според цената. Нищо, че след това тя ще се качи от редица фактори. След това се пише по форумите с недоволство. Сори, но на мен кабелния канали ми е по-грозен от малък тръбен сноп. По-голям и по-ръбест е от снопа.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Пълни глупости пишете - я ми покажете оферта на фирма, в която пише хубав монтаж? а я ми покажете някаква разлика (голяма в цените за монтаж) какво излиза, че всички работят на почти едни цени - а качеството е различно... и това е така,защото този с по добрият и качествен монтаж,не смее да поиска по висока цена,защото някой тъп селянин ще го отсвири,пък може и да го и подиграе, или ще иска да си спести 20-30-40-50 лв горница за естетически по добрият монтаж.Така че от гледна точка на потребителя (какъвто съм и аз ) това е отвратно положение-хем трябва да си информирам какъв продукт ми трябва -като качество и колочество,хем трябва да му търся и цена,а трябва и монтажници да уцеля, а и коректна и отговорна фирма -за да си спази гаранцията....имам приятел на който му продадоха 22-ка -накво фуджи за 12-ка!?!?! -при това за магазин с голяма витрина - и той ме пита що не топли климата като е по добра от европейските модели? .....

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Ами точно това казвам! Нямя да пише хубав монтаж, но има проверени фирми. Аз от как се напатих от най-различни майстори не взимам майстор без да видя какво е правил. Това е идеята. Всеки сам си избира кой да му продаде и сложи машината.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    ... Ами точно това казвам! Нямя да пише хубав монтаж, но има проверени фирми. Аз от как се напатих от най-различни майстори не взимам майстор без да видя какво е правил. Това е идеята. Всеки сам си избира кой да му продаде и сложи машината.
    Според мен това трябва да се регулира на някакъв начин например при некачесвен монтаж да се отнема разрешителното за дейност няма как да има десетки хиляди фирми в България които да правят монтаж на климатици без квалификация и т.н това ще трябва да се регулира със закон и на пазара да останат само добрите фирми не клиента де се чуди тази фирма добра ли е или не

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от splitservice
    Ето и едни "чудесни" монтажи на климатици Sharp. Незнам колко са бързали или са много "кадърни" монтажници.
    тия монтажници са срам за професията си .. някак си хем смешно хем жалко ..

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    тия монтажници са срам за професията си ..
    Такива има много, с лопата можеш да ги ринеш. За тях не трябва да се използва това обръщение "монтажници".

10. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Ето някой от моите
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Илия, може ли един въпрос? На първата снимка, тавана ли е крив или вътрешното тяло не е нивелирано?

12. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Илия, може ли един въпрос? На първата снимка, тавана ли е крив или вътрешното тяло не е нивелирано?
    и аз дълго се чудех оказа се тавана но.. ще видим
    п.с пред мен го нивелираха защото като го монтираха още тогава ми кривеше оказа се тавана новото строителство е....нямам думи

ето още
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

И аз така предположих. За пореден път се убеждавам в "качеството" на новите строежи...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2011

И аз така предположих. За пореден път се убеждавам в "качеството" на новите строежи...
    Иначе как е монтаж-а?

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Не мисля, че моето мнение е меродавно в случая. Важното е ти да си доволен от работата на колегите които са ти монтирали машините.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Не мисля, че моето мнение е меродавно в случая. Важното е ти да си доволен от работата на колегите които са ти монтирали машините.
    Все пак няма лошо ако има забележки да ги оправим все пак вие сте професиналисти имате тренирано око за тези неща

18. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Ето един тръбен път, който чака новата сграда на калкана.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 334 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Заледяват ли се вашите LG
    От petro във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 0
    Последно: 29-01-13, 19:11
  2. Моля за вашите мнения за PHILIPS 42 PFL4307H
    От ivchoni във форум Philips телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 18-11-12, 20:49
  3. Споделете как се справят вашите HAIERI в тоя студ
    От pif_40 във форум Климатици Haier
    Отговори: 7
    Последно: 14-02-12, 00:45
  4. Отговори: 6
    Последно: 20-07-09, 15:59
  5. Вашите творения на Графичните редактори
    От Gamemaniak1 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 09-02-04, 02:32

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе