Перфектния монтаж на новата върхова серия дайкин!!!....
Монтажа добре... ама ако видя някой бояджия да ми стъпва върху хайваните, ще му строша капачките.Първоначално публикувано от justify
а тоя дребния пич ако така монтира в нас дали мога с 1 ритник да го пратя долу всъщност шамар ще е достатъчно
ЕДИТ: а той бил бояджия ,Касап четеш ми мислите
Кое му е добре? Я виж какви са остоянията в страни и виж в ръководството за монтаж какви са? Или тия от Дайкин не знаят какво пишат? И на същия тръбите ми се виждат по земята, че се валят, дано греша ...
Другата лека идея е, че този тип стойки ако климата се ползва зимата правят проблеми. Блокира се отвора отдолу, ако не се почиства от вислуките. Но това е виждане на монтажника ...
Бе нищо си им няма. Май не са имали голям избор хорицата - това къще ми изглежда, като някаква архитектурна ценност, дето не можеш да си слагаш каквото ти падне по фасадата и покрива.Първоначално публикувано от Mega
Мястото е добро, само дето е залепен до стената а има място към вратата точно за отстоянията. И така ще работи, но пък аз обичам да спазвам предписнията на производителя.
p.s. Колега justify, извинявай ако ти си ги монтирал, аз съм малко маниак и намирам кусури дори и на собствената си работа. Така и не каза какви са машините, така не мога да позная?
Благодаря за "комплимента-предположение" относно монтажа.Не съм аз.Моята професионална сфера е в една от хуманитарните науки.Първоначално публикувано от Mega
Според мен това са FTX 50/60 или 71-ци от GV серията.Възможно е да са и FTXN, но едва ли.Бяха монтирани преди около 20 -30 дни.За първи път чувам дайкин как дрънчи(решетките) и компресорите как "нагнетяват" като фуджитсу климатик(без форсажа, само монотонен шум от компресора) и това е при температури между 5-16 градуса.Та причината посочена в предишното ми изречение ме прави подозрителен за FTXN...
Касапа е неотразим/непоправим:
1.наистина това са бояджии, но преди това и шпакловат отвътре/върху климите ;
2.Къщата наистина е паметник на културата.
П.П. Не че ако ги монтират на фасадата някой ще им каже нещо(с няколко кинта държавните служителчета ще заприличат на трите маймунки -за другите две няма иконки).
... И на мен ми заприличаха на FTX50/60, но понеже написа ВЪРХОВА серия и се замислих, определено не е Ururu За бояджиите нямам думи и аз, само на беля са ...
... Интересно е, че не съм имал случай на FTX50/60 да дрънчи. Доста са уравновесени. Ако е от скоро не би трябвало и да е студено, че да се пънат на макс?
Eто ги и трите шебека - всяка прилика с лица и събития е случайна!Първоначално публикувано от justify
Ето го и поредния кандидат за падане от стената. Дано никой не пострада, че е точно над аптека Санита в центъра на Варна.
Още един варненски монтаж. Ако някой ви обяснява за прекъснати тампони да си гледа работата. И със "свински опашки" става. За MIDEA де. За други марки не гарантирам
Прилично-прилично... колко да е прилично? Зимния кондез ще я запуши тази тръбичка. И перката - на салата!Първоначално публикувано от bobovo
Малко си в грешка този път колега . Вече 3-та зима прекараха и проблеми нямаше със замръзването на конденза.
Не забравяй че гр. Петрич е друг щат на БълХария
Ама така кажи бе, Бобо! То в Петрич зимен конденз няма. Не за друго - просто няма зимаПървоначално публикувано от bobovo