Mega
Дай боже всеки му такива грозотии![]()
![]()
![]()
... Мдааа, двете машини са само за хола на клиента, нищо работа, "кутийка"![]()
не ме кефи и тоя монтаж .. външното тяло трябва да е някъде на 10-15 м а не като изляза на терасата и да го гледам .. особено ако ще се предвижда място още при строежа на сградата
Първоначално публикувано от Alexi
Нищо не гледаш, има огледални стъкла, които в момента са свалени заради монтажите. Освен това на 24-ката само тръбния път е 24 метра от къде още 15?Освен това при изгледа на цяла София и Витоша пред теб климите са ти Last грижа.
![]()
![]()
Пътя на тръбите инвеститора ги поръча още преди година по време на строежа, тогава плати и машините за да се знае какво и как да се прави. Всичко е скрито в окачен таван. Освен тези машини има още 4 броя. Всичко е скрито в стените и в специални ниши.
Браво, жалко, че не е взел нещо на 100 волта, втора употреба. Топмодел на марката за 1999-та или 2002-ра, с КОП над 5, на светлинни години от братята си на 220 волта с плазма и други екстри. Започналите да пожълтяват вътрешни тела идеално щяха да подхождат на този скъп мезонет. Най-много да е с неоргинално дистанционно. Бял кахър, разбираш ли?![]()
... И аз се чудя как не се е сетил човека, то си е жива далавера.Можеше за тапети да се сложи превода от японски.
Нямам против качествените Японски климатици, но се отклонихме от темата.![]()
Правим се на оригинални?...Кой знае.И какъв ви са проблем втората употреба,та не можете да се примирите с факта,че сте си взели уж нови,а дефакто остарели техничеси машини?Може и пожълтели,но работещи безпроблемно,а и недостижимо като комфорт за разлика от новите подобия на климатици.Първоначално публикувано от aruba_man
''И ти ли,Бруте?''
Ааааа Дикси, друго си е чистак нова мидея, краун или не дай си боже НИПОН , е не са пожълтели но трябва да си късоглед или да си премрежиш погледа за да си помислиш, че прилича все пак на истински климатик. А бе колкото и да хвърлят камъни по Еверест, само ще го направят по-висок, нека момчетата се радват, те са богати и могат да си позволят боклуци.
......Еййй....ама много ме кефят такива закачки!...Малко по малко ...хората почват да мислят!Браво!..../С най добри чуства към всички!/......
Предлагам админите да направят тема 100/200 Волтови машини v.s. 220 волтови и да раздадат водни пистолети за да има къде да изразходват енергия потребителите.![]()
Велев ти си клеветник и евтин манипулатор! Посочи къде съм написал, че Нокрията е боклук!Първоначално публикувано от VeleV.Klima