Аруба ти би 500 км за изхвърлена машина при условие че се продават нови на 500м от вас
Аруба ти би 500 км за изхвърлена машина при условие че се продават нови на 500м от вас
Ами нали се доверих на форума, че Пловдив е меката на климатиците втора употреба, че там е най-най. Офертата на първо четене звучеше повече и от добре. Тошиба RAS-25UDX, модел 2010, почти неизползван, на светлинни години от 220-волтовите, с дисплей за консумация, температура и други неземни екстри и т.н. Как да не идеш на 600 км, и 1000 бих навъртял. Но на място се оказа друго. Само вътрешното тяло е от RAS-25UDX, външното е от друг модел с по-слаби параметри. Отделно ламелите му все едно бяха гърмени с РПГ. Но поне дистанционното му беше оригиналното. Поне си взех мерака от изхвърлените, вече не ме блазнят. Аз видях за какво става въпрос. Имаше още 20 климатика, нито един не ми грабна окото. Харесаха ми тези, които бяха закачени по стените. Такъв бих взел, май бяха нови. Наистина. Ако ми бяха казали, че вътрешното и външното са от различни серии, нямаше да бия път. Но явно са се надявали да не забележа тази толкова незначителна разлика за климатик, който е на светлинни години. Вече не ща и да чувам за втора употреба. Сега на есен за другия апартамент мисля да сложа нов ЕХ36U. 2500 е нов. Втора употреба ще ми го продават за 1500-1600, да си го държат. Най много 700-800 лева трябва да му е цената и то при положение, че ползван 3-4 години макс.
Другата седмица слагам в гаража FVXS25 с енергийна ефективност. Нека ми е лошо, умирам от яд, че не ме огря за някой изхвърлен от радиооблъчване климатик на светлинни години с плазма филтър.
Айде на белгийските gree-та...Оф, колко мъка има по този свят!!!
Колко много ПРОБЛЕМИ на едно място )Първоначално публикувано от climamarket
Много добре си е направено даже. Просто са снимали преди да замажат и шпакловат.
Самсунг, Самсунг - ама монтажа им е за златен медал.
Аз пък никога не бих си вкарал тръбите в стената по хиляди причини, да не ги изреждам.
Така е, друго си е да ти висят тръбите и захранващия кабел. Зимата могат да се ползват за простор и дрехите да съхнат за нула време.
Абсолютно ... може и бръшлянче да се пусне по тях...)Първоначално публикувано от aruba_man
Зашо да се виждат като може да не се виждат???
Кой пък ви каза, че се виждат, или пък висят, като не са вкопани в стената.Я да видя как ще смените окъсен кабел да речем, макар рядко да се налага.
Сигурно фреона се телепортира .... или говориш за ПВЦ канали ... колкото и да го извайваш канала пак си остава ВИДИМ!
Хайде малко да спрете със закачките ,че оспамихте темата! Вместо да гледам снимки и да чета коментар за монтажа...
Ами така става понякога във форумите. Като не можаха да намерят кусури на климатиците ми - хванаха се за входната ми врата!