Е аз да се похваля днес какъв монтаж ме накараха да направя снимката е малко кофти но се вижда. Климатика си техен някъв АУКС.
И едно Даикинче за успокоение на духовете.
Е аз да се похваля днес какъв монтаж ме накараха да направя снимката е малко кофти но се вижда. Климатика си техен някъв АУКС.
И едно Даикинче за успокоение на духовете.
къртиш, сменяш, мажеш.Първоначално публикувано от edi1
толкова е просто.
и гъзарията си има цена, който иска - има право да си плаща.
не мога да разбера за какво спорите?
Технологията е ясна, ама надали си заслужава заради един кабел целия труд.
даже може да ти се превърне в основна дейност да къртиш и мажеш и да станеш професионалист
На мен ремонтите са ми нещо като втора специалност, и точно поради тази причина нямам намерение да правя кърпежи, защото са таралеж в гащите за който няма представа какъв зор е да кърпиш.
нов живот на CS/CU-G125KE като "модерна" термопомпа...A2W така да се каже..., но пък топли да му се не види...
Какво захранваш - радиатори или конвектори??
И колко кВт е топлообменника .... и рзширителния съд каде си го дянал??
Пак този охладител с неговите въпроси. Кажи браво бе, евалла така да се каже...А то къде бил разширителния съд? От къде да знам - да не съм го монтирал аз - сигурно е някъде в мазетата. Ако искаш вземи една дамаджана фреон, пардон алкохол, малко домати и ще те заведа. На място ще прочетеш и какво пише на етикета на топлообменника, ще провериш къде и как е монтиран разширителния съд. За да не се изненадаш предварително ще ти кажа, че е с компресор на DKE (рециклиран) и зареден с подходящото количество 410 за ужас на специалистите.
Това е положението - който го може си го може...
интересно само защо е на тавана ?
ако работи на мене няма да ми пречи да си я гледам така
Добре бе явно ще охлаждам климатизационннниамагазин с алкохол нали съм охладител ... много скоро с дамаджана във Варна.... и все пак добре си снимал ама липсват "details"!!
ххаааааайххахааа Уникално!Първоначално публикувано от BLUE1
та на въпроса има пазар и за 100V машини и за 220V машини кой от двата вида е по добър се решава от пазара истината е че има боклуци втора ръка на 100V така както има самсунг 220V и "белгийско" GREE На всеки квото му е на кеф това си купува така че споровете за мен са излишни!
Браво, красива работа. Това ще е някъде в Германия. Сложили са същите пвц подови стойки, които аз използвах за FVXS35F.
Монтажи на покрива.Тръбите излизат през обсадна тръба, но не са подведени окончателно и липсват шапки. Трябва да се направи корекция на тръбния път така, щото непосредствено след излизането от обсадната тръба наклонът да е навън, защото иначе цялото капкообразуване при дъжд ще отива вътре в сградата.
Това вече е от България. Личи си, заварили 3-4 винкела и айде подови стойки!