трябвало е да станеш графичен дизайнерПървоначално публикувано от bobovo
трябвало е да станеш графичен дизайнерПървоначално публикувано от bobovo
bobovo,качвай буркани от мазето с туршия,изваждай ракията,че гости ще ни идват,хем да ги консултираш графично с някой 3д проект,хем да се уверят в качеството на монтажа,пак току виж дали и те идея за новата позиция на General-a
Още няколко предизвикателни снимки на Мишка и тази тема ще се превърне в "Елмаз.ком" А и с последния пост, който е публикувала, май се очертава сбирка на "климатитичният" раздел от форума в Петрич. Всъщност няма нищо лошо в това, дори се превръща в причина за бирена/ракиена организация
Помествам снимка на две машини, близки, като две капки вода...
... Хайде и аз сколасах да си сложа машината в детската стая. За сега мърка на 23 градуса и е заковала на 235 вата. Вратата разбира се е отворена към цялото жилище.
На тая синята стена, много щеше да и ходи един Дайкин. Ама и Тошибата прилича малко на Prestige серията.
И какво се постига с такъв монтаж ?
Ако е няк'ва голяма далавера, следващия в къщи веднага го намествам така.
VeleV.Klima доколкото разбрах от продавачката са обърнали цикъла".Тя ми каза, че лятото ги използват за да охлаждат магазина и да си топлят водата в бойлерите в апартамента отгоре.Днеска продавачката ми се подхилваше докато снимах(правех се че си разглеждам GSM-a) с GSM.Сега зимата не съм ги видял в "работно положение"- не се чува никакъв шум от тях нито духане.Изглежда, че в тях тече вода или друга течност, но със сигурност не е фреон-газ.
Това външно тяло което "гледа" земята/пода е от панасоник, другото тяло е LG но не бях толкова нагъл, че да погледна модела, макар че това при тази преработка едва ли има значение...