Обърни се към Mega от Форума, ако работи с LG.
Лични впечатления нямам, но тук има доста добри отзиви за него и от публикуваните снимки на неговите монтажи съм останал с добри впечатления от работата му.
Обърни се към Mega от Форума, ако работи с LG.
Лични впечатления нямам, но тук има доста добри отзиви за него и от публикуваните снимки на неговите монтажи съм останал с добри впечатления от работата му.
Здравейте,
Аз също имам едно LG, което е извън гаранция и се интересувам някой дали може да препоръча фирма за монтаж в София.
TSH, ако вече си монтирал твоя климатик може ли да споделиш впечатление от тези K&B Клима?
Мерси
Здравйте,
От софия съм и скоро време мисля да поръчвам една AWYZ14LB / AOYZ14LB NOCRIA.
Може ли да ме насочите към фирма, която коректно изпълнява монтажа?
Този пост е редактиран от Aleksandars; 10-09-13 в 17:19.
Здравейте, спрял съм се на SHARP AY/АЕ-XP12GHR. Някой може ли да ми препоръча фирма от която да го закупя и инсталира в София? Прегледах почти цялата тема, но препоръки за фирми няма много. А и може би по-актуално предложение сега.
Аз искам да изкажа един положителен коментар за Mega.
Търсих кой да ми монтира избрания от мен климатик и човек от форума ми препоръча Mega. Разменихме си няколко лични съобщения във форума и след това човекът дойде да погледне апартамента и мястото където исках да бъде монтиран климатика. Каза ми какво той мисли, какво той препоръчва и ми обясни някои неща, които не ми бяха ясни.
Няколко седмици по-късно, когато оправихме финансовата част климатикът пристигна и започна монтажа. Хората работиха изключително внимателно и чисто. Преди това имах притеснения, че нещата няма да станат както аз си ги представях и ще има за какво да се ядосвам, но на края монтажът беше перфектен.
От няколко седмици съм горд собственик на Мitsubishi MSZ-FH35VE. За климатика все още не мога нищо да кажа, защото съм го използвал едва няколко пъти, а и на вън все още е доста топло.
Радвам се, че попаднах на Mega и всичко мина гладко без никакви проблеми.