Страница 9 от 11 ПърваПърва ... 7891011 ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 157
Like Tree18Одобрявам

Коя фирма да избера за покупка и монтаж на климатик в София?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Re:Коя фирма да избера за покупка и монтаж на климатик в София?

Не му бях обръщал внимание.
    Прочетох и темата за този модел и имаше един със замръзнали външни тела.Това ме притеснява,понеже там където ще бъде монтирано тялото е източна част и вижда слънце само след 2.Другото което исках да попитам е къде е по добре да се монтира вътрешното тяло?Как е по добре,да духа по дължина на стаята или да бъде монтиран на по широката стена на стаята?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Коя фирма да избера за покупка и монтаж на климатик в София?

Ето ти още едно предложение: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA

4. Тук е от
    Sep 2012

тъкмо щях да попитам и за този Климатици Vimax, Климатик Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35ZJP-S , Инверторни климатици и Инверторни климатици
    каква е разликата?
    кой е по добрият?
    Този пост е редактиран от Cage; 28-09-12 в 00:59.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2012

Мицубиши имат 2 марки на пазара Хеви и Електрик и съответно моделите са различни. Конкретно при тези двата: моделът на електрик е малко по-тих и с по-висок СОР, а Хевито е с по-голямо външно тяло. Иначе според мен на това помещение, по-добре да сложиш малко по-мощна 12-ка и тъй като плазмата на Фуджитсу я няма вече, Шарп-а, който са ти предложили е вариант, друг такъв е Климатик Panasonic CS/CU-E12NKE-3 Econavi 2012, Инверторни климатици

6. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от Pr_br Виж публикацията
    Мицубиши имат 2 марки на пазара Хеви и Електрик и съответно моделите са различни. Конкретно при тези двата: моделът на електрик е малко по-тих и с по-висок СОР, а Хевито е с по-голямо външно тяло. Иначе според мен на това помещение, по-добре да сложиш малко по-мощна 12-ка и тъй като плазмата на Фуджитсу я няма вече, Шарп-а, който са ти предложили е вариант, друг такъв е Климатик Panasonic CS/CU-E12NKE-3 Econavi 2012, Инверторни климатици
    Някъде четох,че с този Панасоник не се препоръчва постоянна работа при -5 градуса.
    кофти е ,че е нов модел и още не е изтестван.Направо полудявам с избора .Все пак 1500/1600лв не се харчат всяка година за климатик.
    имам нужда от сериозна помощ.

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Нищо му няма на модела и е тестван достатъчно. За тези пари по-добро няма да намериш.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2012

Остава да избера между този Климатик Panasonic CS/CU-E12NKE-3 - Econavi 2012
    или този Климатик Sharp AY/AE-XP12GHR
    Вие кой ми препоръчвате?Кой е по доказания климатик(който работи добре при по ниски температури и е по малко проблемен)

И коя фирма да избера за монтаж и покупка в София.(може и на лични)

Благодаря.

10. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте.След много мислене кой климатик,коя фирма си избрах Panasonic CS/CU-E12NKE-3 и PowerClima като фирма за покупка и монтаж.Монтажа беше перфектен!Момчетата дойдоха и си свършиха работата много по добре от това което си представях аз.Помолих ги за по дълга стойка за външното тяло,монтираха я.Направиха така ,че кабели по стените да нямам,захранването се вижда там където го включвам в контакта.Доволен съм!
    Първите ми впечатления от климатика са много добри.Работи много тихо,дори първите няколко дни висях пред него с протегнати ръце да видя дали работи,супер тих е.Температурата е колкото му зададеш толкова.Има много шукарийки който не са съвсем излишни.Единственото ми притеснение което имах беше преди 2 дни,когато беше голямата мъгла и сутринта рано влезна в режим дефрост.Когато погледнах питата беше леко заскрежена,но след 2 минути всичко си беше по старо му.Погледнах го пак след 30 мин. и пак беше почнал да заскрежава.Разбрах,че това е нормално при много гъста мъгла.На работа имаме две LG те горките приличаха на фризера ми .
    Незнам как ще е през по студените дни,но за сега съм супер доволен.И в сметката за тока съм много доволен :D.
    Надявам се само за в бъдеще да нямам проблеми.
    Поздрави!!!

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Честита да е машината! Дълго и безаварийно да те радва!
    Вярвам, че монтажа е перфектен, защото и моите впечатления от PowerClima са много положителни.

12. Тук е от
    Jan 2013

Привет на всички. Преди около месец ми монтираха климатик в хола и реших да споделя впечатленията си в темата. След доста обикаляне по различни магазини в София и препоръки оттук - оттам се спрях на фирма Вимакс. Избрахме климатик Тошиба RAS 18 SKV, като ползвах и кредит енергийна ефективност. Засега ми се струва чудесен избор, топли добре, много е тих, а сметката а тока този месец ми е с 80 лв по-малка от предишната. От монтажа също съм много доволен. Закъсняха 20-30 минути, но ми звъннаха да ме предупредят, че са се забавили на предния адрес. Най-голямо впечатление обаче ми направи, че използваха калцуни и си ги слагаха при всяко влизане вкъщи. Самото изпълнение беше на ниво - поразместиха някои неща, така че да е удобно, опънаха найлони, ползваха торбички и прахосмукачка при пробиването. Направиха вакуумиране преди да пуснат фреона, сложиха пластмасов канал, за да се скрият тръбите и на тръгване си събраха всичките боклуци и кашоните. Почти не се забелязваше, че е имало монтаж в къщата, даже и жената беше доволна
    Дано и занапред климатика да си работи все така добре и да нямам проблеми с него

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Платен репортаж?
    П.С. Може ли снимки от монтажа, да му се порадваме и ние?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2013

Заядливите коментари съм научен да ги подминавам, имаш си мнение, твое си е. Ако на някой може да да бъде полезен поста ми добре, ако не здраве. Интересно обаче защо на предния коментар за Панасоника си доста по-умерен и не си се включил така с рогата. Платен репортаж?
    Този пост е редактиран от Yordan_Vergilov; 15-01-13 в 19:42.

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Умерен съм, защото съм виждал снимките на панасоника. Пък не виждам такива от твоя монтаж.
    И само да отбележа, че не може да се монтира климатик с калцуни.

17. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от Yordan_Vergilov Виж публикацията
    калцуни и си ги слагаха при всяко влизане вкъщи.
    Ами, при мен когато работеха вътре обуваха, като излизаха навън ги сваляха. Ти може да се изказваш като последна инстанция, но все пак аз съм го видял с очите си.

18. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Принципно калцуните са за бърза работа (свиждане в болница, услуги покрай NET или TV). Найлона се къса за 10 мин. ако се работи здраво. Качване на стълба с калцуни е приключение, осен това и опасно. Накрая си носиш найлона отгоре, отдолу при стъпалото няма никой.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 11 ПърваПърва ... 7891011 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 21-09-12, 17:41
  2. фирма за покупка и монтаж на климатик в Хасково
    От MoreT във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 4
    Последно: 24-06-12, 21:50
  3. Избор на фирма за монтаж на климатик
    От korab във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 5
    Последно: 02-12-10, 22:33
  4. Коректна фирма за продажба и монтаж на климатици в София!
    От TRICHKO във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 13
    Последно: 07-08-09, 19:52
  5. Отговори: 6
    Последно: 15-03-08, 18:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе