Когато дойдоха да монтират нашите климатици аз предложих единия да монтираме на стената на съседния апартамент с цел да скъсим тръбния път, но майстора ми каза че не е желателно, тъй като съседите по всяко време може да поискат да го махна, дори първоначално да са съгласни с монтажа, защото нямам право да монтирам върху чужда стена! Също така че не се допуска външното тяло да е насочено към прозорец или тераса, или трябва да има някаква дистанция. Мисля че трябва да се поинтересуваш как точно стоят нещата...Първоначално публикувано от brenin
Vanquished на дребно ли ги взе??? Откъде точно?
От Centro-clima http://www.centro-clima.com/stoiki.html ,да на дребно и ми ги дадоха без ддс.Но още не съм ги сложил.
Vanquished а ти от къде си не разбрах извинявай
София.Та по -хубави ли са показаните от мен тампони или другите.
Vanquished ми щом шпилката не е цяла то това е май най-доброто...от Искър 38 ли ги взе там този адрес е даден
Vanquished ок тогава няма смисъл до Пловдив да се ходи те са на тая фирма мисля - Аерофлекс Благодарско за инфото
Точно такива си купих на дребно от центроклима. Шпилките им също са разделени и са с резба М8.Първоначално публикувано от rsvr
И в АТЦ на цариградско до практикер има такива тампони
cooler какво точно имаш предвид под АТЦ?