Страница 13 от 13 ПърваПърва ... 3111213
Резултати от 181 до 186 от общо 186
Like Tree74Одобрявам

Гумени тампони - за и против

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: Гумени тампони - за и против

Моля. Така ли ги водят, че всеки един тампон издържа на това тегло, иначе да, интересно че препоръчват да се сложат с различна твърдост от двете страни, в което има логика, но така ще продават по 2 комплекта

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2023

няма значение какви ще сложиш - важното е да има шайби върху тампоните иначе ще се сплескат

аз сложих от червените, след 1г се сплескаха и климата се закриви доста , после купих тези българските по 10лв от практикер/практис и т.н. вериги, сложих им големи шайби и няма проблем последните 2г

4. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Гледам имат и пружинни от същата марка. А евтините са от кофти гума и се втвърдяват зимата, даже един ми се скъса и ако ще е от тях, то по-добре никакви според мен. А откъм вибрации, с някои тампони може да стане дори по-зле. Аз по-скъпи не съм слагал, но махнах евтините.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2023

смешното е ,че при мен тия евтините изкараха повече и шума и вибрациите намаляха спрямо скъпите - явно зависи и от условията

6. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Да и това е вярно, случаи най-различни. В темата за MHI ZS бях споделил една статия по темата. Иначе външните условия не прощават на нищо и може би най-дълго ще изкарат тези пружинните. Те моите бяха на много години.

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

При мен явно не само тампоните, но и самата стойка се е свлякла леко надолу под натиска на машината Не знам дали се вижда от снимките, но изолацията на сградата отвън изглежда като смачката от самите дюбели. При по-силен вятър целият климатик играе, което ме тревожи. Затова обмислям да сменя и самата стойка, наред с тампоните, както и да се монтира дренажна тавичка. А и някой най-накрая да махне тази транспортна решетка. Досега да бях го направил, но на нея се държи дренажният маркуч за летния конденз
    Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 13 ПърваПърва ... 3111213

Подобни теми

1. Тампони смяна
    От charliii във форум Хладилна техника
    Отговори: 2
    Последно: 30-01-14, 20:07
  2. Качествени тампони за климатик
    От mystikalrs във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 27-04-13, 00:31
  3. Въпрос за тампони и щуцери...
    От CERRUTI във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 9
    Последно: 09-01-11, 17:04
  4. Гумени уплътнения
    От ivanxxx във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 12-06-10, 13:44
  5. Aнтивибрационни тампони - за и против
    От titan_83 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 5
    Последно: 16-10-08, 13:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе