Ми той автора на темата е писал че терасата му е 7х1.5м на 2.5м височина го сложи ще ти даде 30 куб. метра. А машината е 12-ка т.е. над 3кв студопроизводителност. Излиза че не е достатъчен обема, и като сложим, че сигурно е монтиран така че струята от вентилатора е насочена срещу стъклата, които са на 1 метър от климатика някъде, и ще стане една няма да казвам. Така ще му се опече китарата на компресорчето, че свят ще му се завиеПървоначално публикувано от geozap
И така хубавия Хайер ще стане скраб. Пък няма да казвам че терасата няма да може да се ползва, понеже ще е равно на мазохизъм да седиш там. А номера с отваряне на прозорци не става, представяш ли си отвън никакъв вятър не подухва, камък се пука от жега, а ти ще чакаш на отворените прозорци, абсурд. Казвам го със сигурност, щото сме го правили тоя номер, клиента беше дебелоглав и настояваше климатика да е на остъклената му тераса, и стана точно това което съм описал.
Не си прави експерименти, сменяй мястото на климатика щото лятото на тая хубава и изолирана тераса съвсем няма да имаш проблеми със топлотоПървоначално публикувано от igmi
Разбирам че за бебето е добре да е топло, но и прекалено топло не е хубаво. Като му е жега ще реве яко а ти ще се чудиш какво му има. Аз ти писах по-горе, а копускаш климатика лятото няма да е добре, трябва да му смениш мястото. А ти със сигурност ще го пускаш, досега не съм видял някой който да има климатик и да не го пуска лете.