Здравейте,
преди време бях писал, че имам една ъглова 12-ка Осака с неустановен теч и си търсих някой да ми я демонтира и да я вземе и да ми сложи една употребявана Мидея.
Оказа се че Мидеята е прекалено голяма за стаята а тогавя нямах никакви средства за ремонти, смяна или каквото и да е. Е най-после успях да събера 1000лв и молбата ми е някой съфорумец да ми даде предложение за демонтаж + монтаж на нов климатик, а може и цена за самия нов климатик. Старата Осака остава за този който прави монтажа. От нея вътрешното тяло работи перфектно, дистанционното също, а външното каквото може да се ползва за части. Новия климатик трябва да е 12-ка(осаката се справяше много добре докато има фреон), инверторен и за съжаление от по-евтините марки - Хайер, Мидеа и каквото друго препоръчате. За съжаление нямам възможност да заделя повече пари, а когато вън е 30 градуса и нагоре, в стаята става ад. За отопление не ползвам климатик.
Звучи странно че започвам с монтажа, но се оказа че това е най-критичния показател за един климатик. Толкова съм недоволен от фирмата, която обслужва Осака-та в София, че не искам да ги чувам и виждам повече.
За контакти
Тук ЛС
Скайп, мейл - milentenev@gmail.com
ГСМ - 0889440478