Хайде и аз да попиша в темата - много приятно впечатление от работата и цялостната грижа от Александърс! Сашо си върши професионално работата и обяснява прекрасно, в случая съживи една мидейка в службата.
Хайде и аз да попиша в темата - много приятно впечатление от работата и цялостната грижа от Александърс! Сашо си върши професионално работата и обяснява прекрасно, в случая съживи една мидейка в службата.
Какво ви е мнението за Пловдив Клима и в частност к2у които предлагат?
За к2у не знам ,но Фуджицуто ми е от тях - ново ,много любезни и коректни, преведох им парите, пратиха го по куриер и местна фирма го монтира ,след това съм говорил с Цецо ( влиза и тука, но рядко ) малко въпроси имах ,отзоваваше се винаги.Машинката ме топли 3-та зима без грешка.
Този пост е редактиран от avenger; 30-03-17 в 20:24.
KI_YOOU нали хитачита щеше да вземаш, защо скочи на к2у?
Може к2у Хитачита да вземе.
Този пост е редактиран от avenger; 30-03-17 в 20:25.
Не съм казал, че ще вземам к2у, просто се интересувам от фирмата и качаството на услугите които предлагат при машини втора ръка. Със новите е лесно, монтираш и забравяш особено пък при японките.
п.п Хитачита ще вземам ако са на промоция, иначе втори будилник в спалнята не ми трябва.
Има едно Gree, девятката излиза около 1900 лева - GWH09UB, което отвява и хитачитата PSB. Само където е китайско и не е ясно дали ще има някаква повторяемост на качеството между различните партиди?
Искам да кажа едно голямо Благодаря на колегата Александърс! Коректен, точен и голям професионалист до най-малкия детайл! Малко останаха хората приемащи трудностите като предизвикателсво.
Този пост е редактиран от avenger; 31-01-16 в 17:36.
Мерси,
Добавих я към подписът ми но ето я и нея : Fujitsu AS-E22R(40m3). За няколко часа работа съм очарован от машината. Разбрах, че при климатичната техника и най-хубавата машина може да те разочарова при некачествен монтаж.
Може ли да си монтираш климатик по интернет в България?
Може!
Аз съм от София, но с Александърс свършихме чудесна работа в Пловдив! По-точно той я свърши и много професионално. Сега си имам една нова Toshiba RAS-B13N3KV2-E1 Suzumi Plus!
Само се видяхме за 2 мин. и беше достатъно, за да се разберем! Не искам да публикувам снимки, за да не стане открита реклама, но монтажът е перфектен.
Повярвайте ми, рядко се намират в България специалисти, които да работят по западни стандарти.
Здравейте,
нов съм във форума,но се регистрирах,защото днес адски се изнервих.
Та:имам дайкин 22-ка монтирана преди около 3 години,след последното снеготопене от покрива се изсипаха тонове сняг и естествено върху външното тяло.
Цяла нощ слушах и на сутринта опасенията ми се оказаха правилни.От снега едната стойка беше поддала отгоре,а като барнах външното тяло,се оказа че има и скъсани болтове,ужас........ Два дена търсене из нета и естествено се надъних на някакви уж сервиз дайкин от Пазарджик(което разбрах естествено след като вече бяха на адреса). Та гледали умно(гледали) шото аз на работа ,а жената била вкъщи.Уговорката беше евентуален демонтаж ,монтаж на по-добро място и профилактика ,всичко за 130+.
Та ....чесали се 1 час,търсили клечки да пълнят в старите вече разбити дупки,щото им било тежко външното тяло и не им се виждало по-добро място за монтаж,та напълнили двата поддали дюбела с клечки ,навили винтовете и притегнали другите ,нямали тампон,ама за какво ли да го слагали тоя тампон,той само горял от слънцето,праснали една гайка и се запътили към вътрешното тяло. Жената като видяла за какви........... става на въпрос ми се обади и след моя въпрос дали профилактиката(40лв без фреон) включва измиване с препарат и т.н. те казали,не само измиване на филтрите,пък то фрион си имало и той бил под налягане и било опасно. Общо взето 20лв пътни и 20 лв за клечки.
Колеги,кажете ми кой ще дойде да довърши или по-точно да свърши както трябва работата ,че много мразя мърлява нескопосана работа?
Естествено ако съм доволен имам за монтаж още един дайкин, на същото място(кооперация кв.Каменица,2-ри етаж,3-3,5м метра височина),но през лятото,че първо искам да правя ремонт на въпросната стая.
- - - - - - - - - -
И още нещо,имам сушилня,кондензна,която е с компресор и фреон,
Въпросът е : там прави ли се профилактика като пълнене и т.н.,защото от сервиза за перални,казаха да се обърна към хладилен техник....
22-ката не е ли на 100 волта? Защо търсите по интернет, повикайте монтажната фирма.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Не е ,от някакви,които били чешко производство е. Купих го от фалирала фирма и нямаше гаранция и документи,но пък чисто нов,а фирмата ,която бях хванал тогава,също не свършиха много добре работата,малко се оплескаха на вътрешното тяло,а и им нямам координатите вече.