Не е до това . Все пак искам и да разбера какво иска да каже , а това може да ме направи и по-щастлив . И като е монтажник какво , да не е от гората хванат ? Има си бутон за редакция !
Не е до това . Все пак искам и да разбера какво иска да каже , а това може да ме направи и по-щастлив . И като е монтажник какво , да не е от гората хванат ? Има си бутон за редакция !
Добре е човек да може да пише правилно, но нападате човека преднамерено, а във форума има потребители, които са къде, къде по-зле с правописа. Просто сте им свикнали. Не познавам колегата, може пък да е сърцат монтажник. Ако се старае повече с правописа, това ще бъде оценено от клиентите положително.
Не искам да се оправдавам но съм с нов комп и нова фонетика.Като набера инерция правя неволни грешки а и понякога не натискам достатъчно силно клавишите,но не мисля,че е чак такъв проблем.Тук сме за да си помагаме,а не за правописа.Или просто ще се заяждаме?
Колега , най-малкото искам да се заяждам с някой , но по-лесно се чете с по-малко правописни грешки , а и нищо не ти пречи да си редактираш мнението . Опитвам се да ти помогна , а не да те затруднявам .
Благодаря на всички които ми отговориха за денивелацията,но с отговорите излезе и нов въпрос.Що е то маслен трап,как се прави и пак от тук разбрах че не всеки може да го направи правилно.