Днес го пращам баща ми да купува Тошибата от горния линк за 1100лв.Можете ли да кажете с какви тръби работи тя да му кажа да купи и тръбите,че съм много зле с времето за пазаруване.
Днес го пращам баща ми да купува Тошибата от горния линк за 1100лв.Можете ли да кажете с какви тръби работи тя да му кажа да купи и тръбите,че съм много зле с времето за пазаруване.
Медна тръба 1/4''х0,73 mm и 3/8''х0,81 mm, кабел CBT 3х2,5, ШВПС 3х1.5, маркуч за аспирация ф30, маркуч за конденз, изолация.
Тук взе да става интересно, ще следя темата с интерес. Снимай конусите преди да завиваш тук има хора да ти кажат поне дали са станали както трябва.
За съжаление точно този модел го нямали в наличност и очаквали скоро контейнер от Япония с нови климатици.Аз не искам да купувам някой от последните им останали бройки.Препоръчайте сериозна фирма от Бургас за К2У
Извън Пловдив и Варна в останалите градове фирмите по-скоро са дилъри на К2У, а не вносители.
Търси в Пловдив - цък и цък. От форума могат да ти помогнат Aleksandars и ceco.bojkov, които също внасят К2У от Япония.
Много сложно стана с тези японски климатици и вече се замислям за един нов .Какво ще кажете например за този?
HITACHI RAS/RAC-E10HA :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria
Четох из нета че единствения му недостатък бил че спирал често за размразяване ,иначе си била добра машина за отопление.
Щом са ти казали, че всичко друго му е супер, взимай го. На мен, пък, ми казаха, че ново хубаво Хитачи под 2к6 бона у нас нямало... Най-евтини били в Стара Загора...
Ако е нов и го монтираш ти губиш гаранцията...
то който и да си монтира сам губи гаранцията,освен ако не е по този начин:френски климатик 12ка Zenith - 60174200 | Електроника, битова техника - Климатици, отоплителни уреди, бойлери
Това твърдение е невярно:
Чл. 110. (1) Продавачът отговаря за несъответствието на потребителската стока с договора за продажба, дължащо се на неправилно монтиране или инсталиране на стоката, когато договорът предвижда монтирането или инсталирането й да бъде извършено от продавача или на негова отговорност.
(2) Продавачът отговаря за несъответствието на потребителската стока с договора за продажба и когато стоката е монтирана или инсталирана от потребителя, но несъответствието се дължи на неправилни указания за монтиране или инсталиране.
Чл. 111. (1) Всяко споразумение или договор, сключени с продавач преди появата на несъответствието на потребителската стока с договора за продажба, което ограничава или изключва отговорността на продавача по този раздел, е нищожно.
(2) Всяко споразумение, с което потребителят заявява, че знае за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба преди неговото сключване, в което не е посочено естеството на несъответствието, е нищожно.
Друг е въпроса, че потребителя трябва да има съответната квалификация, защото ако съответните органи разберат може да отнесе солидна глоба ...
Meжду тези двата кой е за предпочитане:
Hitachi RAK-35PPA + RAC-35WPA 12000BTU - 999лв
Hitachi RAK-35PEB/RAC-35WEB - 1069лв
Добре.Утре отивам и го купувам пък каквото сабя покаже
Този пост е редактиран от steffan; 19-10-14 в 23:31.
значи ще изхарчиш илядо лева,пък квот стане.......................няма беднотия в таз държава.нямаааааааааа