В друга тема бяха питали за читави фирми във Варна и тази беше сред фаворитите...
Грешка с външното, грешка с вътрешното. То вярно, че който не работи той не греши, дано да са коректни и случая да приключи благоприятно за теб.
В друга тема бяха питали за читави фирми във Варна и тази беше сред фаворитите...
Грешка с външното, грешка с вътрешното. То вярно, че който не работи той не греши, дано да са коректни и случая да приключи благоприятно за теб.
Този пост е редактиран от goshe; 12-11-16 в 21:25.
Alexi, не става въпрос за оферта. Аз съм си платил за 1,а получавам друг и то по-ефтин..никаква оферта няма да чакам-разбрахме се да го смени с това,което искам и съм си платил за него.
bobovo, разликата е огромна в двете външни тела. Дори и аз като невежа,след 10 мин. в гугъл го разбрах!
SPSt, те сами са прекарали себе си документално. Взели са ми пари за стока ,която е на съвсем друга цена-по ефтина.
goshe, и аз на това се надявам и с такова впечатление останах ,след разговора със собственика. Без да овърта и да шикалкави си осъзна грешката и пое ангажимента да я поправи.Ще чакам да видя какво ще стане и след това пак ще пиша.
За грешките си прав. За това и не сме се карали,а съвсем нормално му обясних и той провери и разбра,че съм прав.
А да ве не е умишлено.Аз преди години като реших да сменям Панасоника първо заръчах едно ново Фуджицу на 100 волта от известна варненска фирма.Като дойде се оказа, че външното е от друг по-евтин модел и си го прибраха, и ги изпратих по живо по здраво. Върнаха ми и капарото.Като поръчах от Пловдив що не стана грешка?![]()
Този пост е редактиран от avenger; 15-11-16 в 13:54.
Схемата е ясна, чистят стари бройки и ако мине метър - супер, ако ли не - клиента ще мълчи и търпи неприятностите които сме създали докато отстраним проблема.
Подигравка с клиента, срамота, пълни мошеници!!!!!![]()
Вече кьораво куцо и сакато, сложиха гащеризони, и почнаха монтажи!!!!
Много вероятно е да се е случвало, но едва ли потърпевшият щастливец би се похвалил публично. Доколкото знам, разчистване се прави с промоционални оферти.
Тези, пък, какво общо имат с грешката? Те не са магазинерите на фирмата.
Този пост е редактиран от dodo_pv; 13-11-16 в 10:29.
Додо, те не са магазинерите, но нали попълват документация, вкл гаранционни карти. Поне при сина м.г. като правиха монтаж на 2 машини, човекът много съвестно провери всички надписи по кашоните и по машините, записа ги в картите и в свой си тефтер за някаква отчетност.
KI_YOOU, лошо няма да се чисти залежала стока, ама както си требе, пусни я на прИмоцийка и двете страни да са доволни![]()
Трите ми климатика са поръчвани по телефона! - на живо не съм ги виждал!
Първият е чисто нов, другите са К2У.
Идват, гледам вътрешното, гледам външното и казвам: монтирайте!
Следя целия монтаж, вакумиране и т.н.
Като заработи, тогава подписвам и плащам!
Грешки са възможни винаги и от различно естество, затова гледам в началото за да няма излишни нерви после!
Съмнява ме да е грешка. Вече се чуват и странни звуци от вътрешното тяло- при отваряне и затваряне на долната клапа,което го е имало в старите модели,а в новите го няма. Вчера писах,че и вътрешното е от старите и ще се окажа прав- само има лепенка на ново.....Според мен не е грешка цялата история, а опит за измама,което няма да свърши добре за него. Щу изчакам утре да се чуем. Неща да злоратствам предварително,но ..........
До къде стигна развитието на проблема?
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Установи се,че има "разминаване" и в четвъртък идват да го сменят,но само външното тяло. От Атаро ме увериха(след проверка), че вътрешното си е от 2016г.
След това,ще пиша и ще кача снимки.
Шума от вътрешното тяло е от моторчето и уплътненията,който щял да спре след разработка.
Този пост е редактиран от avenger; 15-11-16 в 13:56.