Моля ако не е някаква семейна тайна сподели какво лепило мислиш да ползваш.
Предварително благодаря и успех, ще бъде много ефектно.![]()
Моля ако не е някаква семейна тайна сподели какво лепило мислиш да ползваш.
Предварително благодаря и успех, ще бъде много ефектно.![]()
@saint056a, @Shienar, тази игра и аз съм я играл много време, и аз се сетих веднага за нея като наредих паното,
@PSL, дано да няма ирония в поста ти, няма тайна всичко на Момент е много здраво и изпробвано в годините, не е само то, но аз ще използвам само него.
Лепило за дърво – Moment
пп.
само да спомена, като си махах стария паркет, както вече споменах, че е слаган 75-та год. под него имаше залепен корк с Ц200, цял ден съм го махал, даже има много места на които така и не успях да го махна до край. За мен Ц200 не е най доброто лепило, но се учудих много, колко добре е залепило корка и колко години е изкарало.
Този пост е редактиран от plochkatabg; 09-02-14 в 10:37.
Гледам с мерак си правиш ремонта, разполагаш и с нужните инструменти, така че не виждам предпоставки да не стане красиво и за показване.
Време, труд и средства не жаля, последното малко ме зори от време на време, че гледам да го правя по уж най правилния начин, ама когато стане тогава. Инструменти общо взето имам всякакви, въпреки, че се оборудвам за 2-ри път, защото преди 3 години мои "приятели", ме върнаха в първи клас от един обект. Дано да им се върне по някакъв начин!