Накрая поръчах Dewalt DCD796 с 2Х2Ah батерии и “бонус” ъглошлайфче DCG405.
Накрая поръчах Dewalt DCD796 с 2Х2Ah батерии и “бонус” ъглошлайфче DCG405.
Ми след три дена четене и гледане на клипчета,това измъдрих....Онова DCD709 накакси не ме грабна.Ще са ми първите Девалти дето хващам.
Гледах и за батерията, но по-нататък.
От Девалт, с малки изключения, няма лош избор.Честитка.
@ccankov73: На работа: https://coub.com/view/2r47o6
Имам няколко отвора фи10 през цялата плътна тухла единичка, и ги бавя нарочно, да го видя става ли за тая работа.
Дупчи си зидария без проблем.Фи 10.За последните 2см не стигна свредлото(късо) и изкарах перфоратора.
Естествено че няма нищо общо, но за някоя и друга дупка 6-10мм в тухла е по-удобно да не се занимаваш с кабели, удължители и тежка машина.
В тубата дупчат и бетон с него но не го пробвах засега.
Шлайфа......,ъъ.. , шлайфа камъни с диск шкурка за пробата.Плавен старт, не бие като тръгва.
Абе друго си е на батерии да си свършиш повечето работа.
Ся остава само една кола на батерии и си готов, ако нямаш вече де .
Ами засега само малкия има кола на батерии, от Джъмбо .
Ще си търкалям още нафтовата печка, но някой ден..., някой ден..
Този пост е редактиран от ccankov73; 28-04-21 в 00:05.
Я ме посъветвайте как да постъпя ....
На кратко, става дума за винтоверчето което закупих тези дни от Емаг. Та .... Пристигна в запечатан куфар, отворихме го всичко точно платих и ми дадоха касова бележка. В последствие понеже вътре нямаше гаранционна карта от профила си в Емаг изтеглех електронната фактура и гаранция обаче....серийният номер в гаранцията няма нищо общо с този на винтоверта . Първо ми стана интересно от къде са взели този сериен номер като куфарът беше запечатан ама...както и да е. Свързах се с тях - поискаха снимка на уреда за да коригират номера - изпратих им - една дама (иначе любезна) ми се обади и твърди че това не било номерът но щяла да се консултира с колегите си , ала бала с една дума нищо не направи.
В същото време аз си регистрирах в Бош винтовера, зарядното и двете батерии (щото всяко нещо си е с отделен фабричен номер и си е със собствена гаранция). Регистрацията ми е приета и сега всеки един елемент (даже и батериите) са с по 3г. гаранция вече.
Обаче се чудя как да постъпя спрямо Емаг, ще ми се да им върна продукта щото не трябва така да се отнасят с клиентите си но пък по тази начин ще ми излезе доста по-скъпо заради промоцията на която го закупих, но да речем че в случаят е по-важен принципа. От друга страна това ми е 5 играчка на Бош която си купувам през годините като най-старата сигурно вече е 20 годишна и всичките до ден днешен си работят безгрижно (а поне 3 от тях са малтретирани от работа).
И все пак аз съм дал пари на Емаг пък от тях нямам реална гаранция, от друга страна съм го регистрирал в Бош от там получих 3 годишна гаранция (без да знам дали ще си е изпълнят ако се наложи) и накрая от всичко което имам на Бош до сега не ми се е налагало да се занимавам с гаранции и т.н. - демек не се притеснявам че реално ще ми се наложи.
Вие как бихте постъпили на мое място, имам едно усещане че съм измамен нещо....
Пиши/говори с Бош за ситуацията.Ако ти признават гаранцията не се занимавай повече.
Цитат от сайта на Бош касаещ гаранцията:
Според мен е най добре да се уточните с продавача за номера на машинката. Защото при евентуален проблем задължително трябва да представиш и документите от покупката.4. Гаранционната претенция трябва да се представи врамките на гаранционния срок. За целта въпросниятинструмент трябва да се предостави или изпрати напродавача или в един от посочените в ръководствотоза работа сервизи в комплект с копие от квитанциятаза покупка, която трябва да съдържа датата на закупуване и обозначението на продукта.
А номера на винтоверта го пише и на куфара - би трябвало да има стикер.
Ами тя булката искаше да и пратя снимка ако има някъде стикер с фабричният номер за да го коригират, ама аз какво съм гледал да се е*а в кьоравия и твърдях че няма такъм номер та им пратих само на винтовера. Сега пак гледах и този път го видях мамка му, изпратих нови снимки да видим този път какво ще стане.
Става дума за стикера с който фабрично е запечатана кутията, там се намира номера.