Резултати от 1 до 5 от общо 5

GPS навигация от Техномаркет

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2008

GPS навигация от Техномаркет

Първо малко предисловие: Сключих нов договор с Близу за по-бърз нет и имам "подарък" ваучер за 75лв. Добре дошло защото за пореден път изгоря нещо в ютията на жената и реших повече да не я нося на ремонт. Днес отиваме, избираме и когато идва време за плащане ни съобщават, че ваучера не може да се ползва за ютия. Чета аз за какво може да се използва и се оказва, че от изброените неща единственото от което имам някаква минимална нужда е навигация за колата.
    Не искам да харча много пари, защото е нещо което ще ползвам 5 пъти в годината, затова съм се насочил към нещо до 200лв. Искам да може да работи с IGO. ползвал съм този софтуер и ми допада. Та въпроса ми е на кои приемници може да се слага IGO? То всъщност като изключим Гармин в техномаркет се продават още 3 марки(включващи се в тази цена). BLAUPUNKT, GOCLEVER, TOMTOM, и едно Sony.
    Трудно ли става инсталирането на IGO? навремето съм го слагал не един БЕКЕР(мисля че е американска марка) и беше лесно. Просто го записваш на картата памет и си ОК.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:GPS навигация от Техномаркет

GOCLEVER. На него пак става номера със записване на картата и преименуване на папката и стартиращото exe. Що си го правил един път няма да имаш проблеми със слагането на ИГО. На томтом неможе. На Сонито ако може ще е по трудно, както и за BLAUPUNKT-та. Освен това GOCLEVER е и най-евтин.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Благодаря.
    А иначе как е като машина(хардуер)? И ще се наложи ли вобще смяна на оригиналния софтуер. Колко са добри оригиналните карти?

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Винаги се нагала смяна на оригиналния софтуер. Слагаш си ИГО и каквито искаш карти. Вече има 100% покритие на България с новата карта на Навтек. Само имена на улици няма във всичко малко градове, но във следващаат версия и това ще има. Остава селата без имена на улиците, но все пак и селата ги има.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Не можах да подкарам 8.3 но пък подкарах "Примо". Качих си карти и всички други екстрички и е супер.
    Има само едно нещо което мако ме дразни. Настройката на отдалеченоста на картата е само 3 вида. Високо, нормално и ниско. Когато карам на дълга дестинация предпочитам да е на високо, защото се вижда по-голяма част от маршрута. Но когато вляза в населено място авто зума не е достатъчен особенно ако на кръстовището има повече пресечки които са близо една да друга. Когато карам на нормал или ниско първо, че няма добър изглед а и камери и разни други икони се виждат много късно. Има ли начин това да се оправи?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!
    От bai dobri във форум Черен списък
    Отговори: 24
    Последно: 04-12-11, 19:32
  2. Техномаркет
    От qnkogundito във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 24-10-11, 00:35
  3. Промоция в техномаркет на YAMAHA
    От kombinatora във форум Аудиотехника
    Отговори: 105
    Последно: 29-01-10, 10:37
  4. Техномаркет - пак със скандално предложение...
    От MetalMilitia във форум Друга битова техника
    Отговори: 10
    Последно: 14-04-09, 22:42
  5. Технополис Vs Техномаркет
    От DeathKnight във форум Анкети
    Отговори: 29
    Последно: 26-01-06, 15:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе