Първо малко предисловие: Сключих нов договор с Близу за по-бърз нет и имам "подарък" ваучер за 75лв. Добре дошло защото за пореден път изгоря нещо в ютията на жената и реших повече да не я нося на ремонт. Днес отиваме, избираме и когато идва време за плащане ни съобщават, че ваучера не може да се ползва за ютия. Чета аз за какво може да се използва и се оказва, че от изброените неща единственото от което имам някаква минимална нужда е навигация за колата.
Не искам да харча много пари, защото е нещо което ще ползвам 5 пъти в годината, затова съм се насочил към нещо до 200лв. Искам да може да работи с IGO. ползвал съм този софтуер и ми допада. Та въпроса ми е на кои приемници може да се слага IGO? То всъщност като изключим Гармин в техномаркет се продават още 3 марки(включващи се в тази цена). BLAUPUNKT, GOCLEVER, TOMTOM, и едно Sony.
Трудно ли става инсталирането на IGO? навремето съм го слагал не един БЕКЕР(мисля че е американска марка) и беше лесно. Просто го записваш на картата памет и си ОК.