Резултати от 1 до 5 от общо 5

Рекламация в Технополис

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Рекламация в Технополис

Здр., проблемът-въпросът ми е следния.Предстои ми ходене по мъките с един монитор...Преди година си закупих монитор от Технополис в Пловдив,и сега трябва да го давам за сервиз,че нещо бутоните на менюто му се включват от само себе си...Проблемът ли ще е ако направя рекламация в Технополис в Плевен,а не в Пловдив ?И ако може някой да даде съвет (за разправията която ми предстои със стоката) ,че съм сигорен ,че ще искат да ме 'преметнат' ?

2.  

3. Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Рекламация в Технополис

Предполагам монитора е в гаранция. Тогава не виждам защо Технополис Плевен да не ти уважи гаранцията. Технополис си се Технополис независимо в кой град си. Могат да пробват да те пратят в оторизиран сервиз, което е ОК ако и ти си ОК. Ако не оставяш им го на тях и те ще се опраявт. Не мога да кажа буквата на закона, но доколкото знам щом си си купил нещо от магазина Х, то магазина Х трабва да поеме и гаранцията върху него. Т.е. те ще го приемат, ще го пратят в същия сервиз, в който и ти можеш да си го занесеш, ще го получат като е готов и ще ти звъннат. Разликата е само че ще стане малко по-бавно отколкото ако отидеш директно в сервиза.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Някой път ( в повечето случаи) съм чувал,че все се опитват да те преметнат.....

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Ако си чел малко закона или знаеш и настояваш за правата си е по-малък шанса.Споделям скорошен опит.Мой познат закупува техника /лаптоп /от магазин в страната с 1 год.гаранция и на 14.месец се нуждае от ремонт.Фирмата продавач отказва гаранционен ремонт под предлог ,че продуктът не е в гаранция.След кратък разговор на безплатен телефон - Комисия за защита на потребителя се оказва,че продавача на територията на страната ни е длъжен да осигури 2годишен гаранционен срок за всички негови продукти независимо от гаранцията на производителя и легнаха.На следващият ден от магазина звъняха и ни предложиха любезно гаранционен сервиз за въпросния продукт.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2011

То си ми е в гаранция,но ме притеснява ,че не пазя касовата бележка.И ако им искат да ми изкарат дубликат,дали ще се съгласят ... ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. РЕКЛАМАЦИЯ И ПРАВА
    От koceto123 във форум Телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 29-12-14, 07:12
  2. 11% отстъпка в Технополис
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 31-03-13, 22:38
  3. Технически въпрос свързан с право на рекламация
    От valdim във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 27
    Последно: 15-07-12, 19:36
  4. Рекламация Стийм Моп
    От bobyjuvefan във форум Друга битова техника
    Отговори: 3
    Последно: 25-02-12, 20:20
  5. Предстои ми рекламация. Как да стане ?
    От bengan62 във форум Черен списък
    Отговори: 2
    Последно: 13-08-08, 14:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе