Здравейте,през 2012 купихме ЛЕД тв Самсунг 24 инча.След 3 месеца по екрана започнаха да се появяват бели петна първоначално видими само на черен фон.Търсих из интернет информация и установих че това е може би така наречената неравномерна подсветка.Само че петната с времето ставаха все по големи и по осезаеми докато не заеха половината екран а картината беше като с мрежа отдолу.Отвратителна.Занесох тв в търговската верига.Рекламацията ми бе приета и тв ми бе върната след месец с идеална картина.Бяха сменили матрицата.Това се случи миналата година есента.Това лято отново забелязах белите петна и до този месец отново "пораснаха".Сега тв е отново върнато за рекламация.Та въпроса ми е следния след като проблема се появява за втори път и съм сигурен че ще се появи и за трети имам ли някакво основание да поискам замямяна с друг тв,и изобщо имам ли някакъв ход в случая.Ако си го взема с отстранен проблем след няколко месеца проблема пак ще се появи и дефакто не мога нито да го ползвам пълноценно нито да го продам.А на тези които ще кажат че неравномерната подсветка е често срещано "явление" ще кажа че не може Нео от 2002 да дава по добра картина от Самсунг 2012.Не знам от какво се получава това и защо за втори път но съм сигурен че пак ще се появи.Очаквам съвети от препатили и знаещи.