Може ли да ми дадете информация за модела: costec CST090CHB. Мерси предварително.
Може ли да ми дадете информация за модела: costec CST090CHB. Мерси предварително.
goschas, това даже чичко Гугъл не го е чувал... Защо не прибегнеш до някоя по-позната марка? Сигурно са ти го нахвалили как е много добър, ама няма отзиви, защото отскоро се внася. Няма да е задълго![]()
Става въпрос за климатик работил година и половина .Не мога и аз да намеря нищо за него, затова питам.Демонтиран е поради кражба на медните връзки м/у външното и вътрешното тяло.
Баси крадливото племе.....Ужах....Първоначално публикувано от goschas
goschas - я изплющи туканка по една снимка на двете тела,че да се светнем кой е производителя...
На вътрешното тяло на платката пише GALANZ и някакъв номер, значи е китайски. Имам няколко въпроса: външното тяло е било монтирано над вътрешното и при срязването на тръбния път от вън може ли да изтече и маслото на компресора?
Не.Може да капне малко от полепналото по тръбите при работа.
Мерси за отговорите. Утре го монтирам по правилата: промивам тръбния път с азотна кисеина (понеже новите траби са леко позеленели от окиси от вътре), промивам го с вода и го исушавам с въздух, продухвам го с вътрешното тяло с азот и почвам да търся някой за да зареди киматика с фреон 407ц и да го пробва дали ще работи. Срещу заплащане естествено. Аз съм от Варна и предполагам, че бързо ще намеря някоя фирма да свърши работата. Тръбният път е около 1м. и смятам от страната на вътрешното тяло да ги заваря, а от външното да ги стегна.
Нищо такова не прави ,а смени тръбите с нови и зареждай с фреон по табела с кантар и вакуумпомпа.Първоначално публикувано от goschas