Като рових тук-там случайно попаднах на тези ТРЕО, изглеждат като дайкините и с близки параметри, някой имал ли е наблюдения преки над тях?
Монтирал съм от тази марка, но стенни модели. Китайска изработка, външните тела са що годе тихи...Разбира се, това е условно - за някой едно и тихо, за друг друго. Бих ги поставил като бюджетен избор от който не трябва да очакваш чудеса. Колкото до електрониката - да си кажа честно, изработката им не ме впечатлява.
Доколкото съм наясно българска търговска марка с китайска изработка доколкото си спомням на грии.За производителя може и да греша, но за произхода-Китай не.Първоначално публикувано от mxkolev
TR заменяш с N и разбираш какво е.В склада на Темпекс сменят стикерите а дали Китов знае
Лозанов носи Трео-то от поне 3 нормални завода в Китай - Аукс, Грее и един мноого известен в БГ
Преди около две години монтирахме същия модел и от любопитство го отворихме ...............отвътре беше чиста Мидеа но в интерес на истината клиентката не се е оплаквала.
Можеш ли да се обзаложиш за това Бигмаут я му звънни да го питаш AQ1 какво значиПървоначално публикувано от bigmouth