Вероятно причината е ,мястото на въздушния датчик.
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post919353
Пробвай с I Feel .
Вероятно причината е ,мястото на въздушния датчик.
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post919353
Пробвай с I Feel .
Ами те са писали. Arctic, да прави арктически студ..
Този пост е редактиран от the inquirer; 07-07-19 в 10:46.
Цялата серия Veritas FTXLQ- NG c R32 я дават до -15 градуса при отопление , но при 24 -ката от тази серия е до -22 гр. , та въпросът ми е откъде идва разликата . Първоначално помислих , че е някаква грешка в инфото , но като се поразрових видях , че това е вярно. Интересно на на кой модел Gree отговаря , ако изобщо може да се прави такова сравнение .Става въпрос за CH-S24FTXLQ-NG Veritas WIFI R32 .
За CH-S24FTXLQ-NG не знам ,но мога да споделя лично мнение за CH-S24FTXL2Q-NG.
А то може да се обобщи само с 2 думи: Голям боклук.
Всяка порция on на топлене започва и завършва с мощен залп студена струя. Бил си обдухвал датчика. Големи глупости. При прословутото "I feel" залповете са по-кратки, но съществуват. При охлаждане се пък се успива. На тези трябва да им се забрани да правят климатици.
Такъв ли си си купил, облъчил те е цирка миналата година.
Не ,трябваше да се купят 3 климатика за работата. Тези неща зависят от мен и още двама.Другите се поблазниха от ниската цена и прокламираното отопление до -25гр.
Моят фаворит беше Panasonic Z50-TKEA. С парите нямаше проблем. Най учудващо е,че останалите много харесаха как работи CH-S24FTXL2Q-NG.
Този пост е редактиран от emil vasilev; 13-10-19 в 20:57.
Здравейте.
Нов съм във форума.
Имам питане към хората които са си закупили С&Н NORDIG EVO NG.
АЗ СЕ СДОБИХ С ТАКЪВ МИНАЛАТА СЕДМИЦА.
Мисля че имам проблем с него.След като го монтираха го пуснах на 25 градуса на топло,работи известно време у спря ,като на дисплея се появи Н1.След като го рестартирах започна да си работи нормално 2 3 часа и пак излезе това Н1.И така 3 дена .Обадих се на сервиза,обясних им за каккво става въпрос и решиха да.сменят.платката.
Смениха я но отново се появи това Н1.,когато климатика ена 25градуса на топло.На ,22 23 24 не го прави.
Обадих се пак на сервиза и ми предложиха да го сменя.
Дали на някои от вас се случвало такова чудо.
Иначе ме кефи машинката.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 17-10-19 в 09:35.
Хм, Н1 ми излиза като дефрост....
Тея ако са ти сменили платка заради дефрост, .....
С&Н има неизчерпаем запас от чудеса. Не знам вече колко ругатни на ден отнася от мен.
И аз така прочетох че Н1 е дефрост,имам чувството че заспива.Докато не го рестартирам си седи така.
Даже и на вносителите звънях.
И те се чешаш по главата.
Иначе сега не го прави.Не
знам какво да правя с климатик на 7 дена
При нас тази сутрин беше около 4гр., с мъгла. Виждал съм машини да дефростват в такива условия, без реална нужда. Може и в този случай да е така.
Ами сменяй го с друг модел , няма какво да го мислиш. Все пак това е техника на която трябва да може да се разчита.
Роска , ако беше дефрост щеше да приключи.
Като го правеше това нещо на вънка беше към 15-градуса +
- - - - - - - - - -
1140 лв струваше с монтажа.
Какво да взема.друго А тези пари айде +още 100 кинта