Едва ли си бил при тях за да знаеш , не че и аз сам бил де .Знам ли ги.Знам, че има търговец продал хладилник на Ескимос някъде четох
Така е продава рекламата -прав си !
Едва ли си бил при тях за да знаеш , не че и аз сам бил де .Знам ли ги.Знам, че има търговец продал хладилник на Ескимос някъде четох
Така е продава рекламата -прав си !
asa77, знаете ли колко сте заблуден с това което пишете?!
Не виждам смисъл, щом подобни "марки" Ви впечатляват.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
COOPER AND HUNTER Vip inverter е същото като Gree U-Crown.
Кой от кого е вземал не знам, но разликата е само в надписа. Сигурно ги правят в заводите на Грии.
Jack уцели джакпота!
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Убиха тъпомера..VIP (very important person) Inverter!![]()
Кое по точно те интересува , дали ще вървят продажбите или как се поръчат китайски пръчки по 150 пари . За първото не знам , за поръчването става , но е много писане . Не подценявай интелекта на пишещите тук . А хората които са се докоснали до тази марка сигурно не знаят за форума .
Този пост е редактиран от Kasap; 27-08-17 в 01:13.
Здравейте!
Чета форума от мноооого отдавна, обаче досега не съм писал тук. Но все ме сърби да напиша нещо, покрай полезната и интересна информация, която чета тук.
По темата - купих си 2 климатика Alpha. Хареса ми, че има WiFi, ОБАЧЕ - не работи постоянно. Явно сървъра им има проблеми и не издържа. Ту показва единия, а на другия дава Network Delay, ту другия работи, а на първия дава Network delay.
Ще видим как ще се развият нещата. Писах на info@cooperandhunter.bg/com за случая и нямам отговор от вече седмица. За мен това е странно, би трябвало да получа отговор с нещо по поставения от мен проблем, но уви, няма такъв.
Разучих марката преди да купя, като ме грабна това, че е с компресор Gree. Функциите също, обаче както казах, не работи читаво WiFi.
Ще пиша в тази тема с развитие какво се случва. Надявам се да си оправят проблема със сървъра, а също така искам да изкажа мнение за техниците от vimax - монтираха климатиците на стойки под прозорците хванати само с по 2 болта, а стойките имат места за 4. Това дали е проблем? В момента се държат стойките само на 2 болта. Изглежда здраво, той и климатика не е много тежък, дали са преценили, че два болта са достатъчни? Ако паднат от вятър .... няма да е приятно.
Хубаво сте разучили марката, но фирмата изпълнител явно не сте разучили.