Изобщо не се товаря и не виждам никаква драма, но обичам да бъда коректен и се надявам да е станало ясно. Нямам какво да напиша повече по темата-ще бъде или някоя новина от украинския сайт, който се обновява седмично или от холандския, че от 1 ви март ще се пробват в Германия,Франция и Испания. Предполагам, че на никой не му пука или ще бъда набеден за някакъв рекламен трол, а аз не мога да пиша всеки ден-днес нямам дефрост, не пука, не дрънчи и все още работи
Така че за мен темата е изчерпана ,събрал съм си достатъчно информация по въпроса и след няколко години ще стане ясно дали C&H е сериозен играч или някаква спекула. Аз залагам на първото а ако се окажа заблуден си е за моя сметка Колегата от Турция може и да е почнал да ги работи-той да споделя. За останалото си има интернет и всеки може да си търси, чете и преценява .
Видях ,че се обсъждат и климатици на Chofu..ако си направите труда да посетите страницата им, ще видите, че вече не се занимават със системи въздух-въздух, имат 3 модела термо помпи и с това се приключва.https://www.chofu.co.jp/en/products/index.html А ако им прочетете годишният отчет, който също е публикуван ще ви стане много тъжно...Нещата се променят всеки ден и особено в публични компании се търси удовлетворението на акционерите,не на потребителите. Няма значение дали са или били много добри-пазарът определя печалбата и не винаги най-доброто успява, но такъв е света в който живеем
А за другите проблеми ако има такива си има специализирани сайтове Бъдете здрави и щастливи!