То това ясно,но тази "кибритена кутийка",където са сложили,дали върши нещо!?
То това ясно,но тази "кибритена кутийка",където са сложили,дали върши нещо!?
Като погледнете клиповете-сам можете да си направите извода дали има полза или не. За мен си работи-беше писано и по-назад в темата. През лятото ще има още по-добър ефект.
Според мен студената плазма е чудесна. Дъщеря ми е на 5 години и всяка зима кашляше, давахме и лекарства срещу алергии, докторите само говориха за мухъл. Сменихме жилището, а с него взехме и Алфа климатици. Няма мухъл, въпреки че детската стая се оказа най-студена и със студени стени, където би кондензирала влага. Но мухъл няма. И щерката диша спокойно, цяла зима не е боледувала. Даже онзи ден видяхме сметката за дейности в градината и се учудихме, защо е толкова голяма - ами, детето е ходило без да пропуска по болест!
Отварям вратата да проветря, в стаята влиза смрад от смога, мирише натрапчиво на горени дърва, полиетилен, всичко, което събратята слагат в кюмбето. Затварям вратата, пускам климатика и след няколко минути няма и следа от миризмата.
Много точно.
На мен доктор ми каза да взема пречиствател за въздух.
Освен него и климите ми имат ,йонизатор ,плазма.
Да чукна на дърво и ние не сме се разболявали.
Вършат работа тези джаджи.
В това вече съм УУУбеден.
Нещо като последен пример.
На пречиствателя сменям филтъра на 2-3 месеца .Освен това и почиствам цялата машинка.
Сега по време на грипа пречиствателя за 1 месец е направо черен.
Дай модел на пречиствателя и дали е безшумен т.е. дали дстава де се спи когато е включен.И аз се чудя за детска стая дали по скъпа клима с плазма или по евтин + пречиствател отделно.Повече клоня към втория вариант стига машинката да е безшумна.
Да Дайкин уруру пречиствател ползвам .Този черния с функция овлажняване.
Супер доволен съм и имам няколко.
Като последния го взех за офиса.
За детската сложих етерия с йонизатор.Доволен съм.
Никои климатик не може да се сравни с отделен пречиствател!!!
В детската бях притиснат от мястото и затова търсех климатик с йонизатор или плазма.
Ако можеш да си вземеш Дайкин пречиствател препоръчвам.
С шума няма да имаш никакви проблеми.
Само ако засече някакви вируси , пушек или други там работи се раздухва за 1-2-3 Мин да ги засмуче и после пак никакъв шум.
Същото е и с плазмата като има гадинки да убива си съска ( не мисля че ще ти пречи)
Има режим сън но аз не съм го ползвал и не мога да кажа дали се раздухва.
Пример мога да дам с малката.
Като напълни памперса жената разбира по уруру то се активира веднага .
Тя отива при малката сме памперса и след 1 Мин няма никаква миризма.
Tова е
https://www.pazaruvaj.com/ovlazhnite...RoCuHMQAvD_BwE
има си съд за вода мисля ,че беше 4 литра
има един филтър който се върти и въздиха преминава през него .
Разбирай филтъра е напоен с вода.
Как се държат C&H в това малко по-студено време в БГ?
При мен днес беше +14 градуса рекорд за януари. Още малко и ще го пускам на охлаждане
стига да е вярна .. че 50% при -15 е като на климатик с 40 кила външно тяло