Страница 45 от 111 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1665
Like Tree1362Одобрявам

COOPER AND HUNTER

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Отговор: COOPER AND HUNTER

Цитат Първоначално публикувано от justify Виж публикацията
    Пишете отзиви за Купър и Хектор(Хънтър де), че ще се мятам или на такъв аркитик, или на фуджицу.

========================================================================

Колега Stainway, какво ще кажеш да пиша на Купър&Hunter да те направят техен високозаплатен рекламен агент имаш ли нещо против .

И пиши за твоите Купъри и Хънтъри, да не би като си ги купя "да се мина" и да пострадам от страха на всеки българин
    Предпочитам длъжността " експерт", както в БГ по телефона Но не благодаря, вече взема да ми омръзва, така че си запазвам настоящата работа
    Моите си работят какво искате да ви кажа повече? Замръзнах 2 пъти да им правя видео клипчета в студа и снега-повече не излизам на вън и не се катеря по покрива на бараката
    Искате минимуми - нямам и наистина не ме интересува .В моите условия си работят, както трябва.
    А иначе просто се опитвам да споделям информация и не да се рекламират, но нека е ясно и всеки сам да си направи избора информиран.
    Има много и различни модели и марки- някои много по-хубави ,други малко по-хубави Всеки си преценява кое му е изгодно и кое му харесва повече

Ако имате съмнения-взимате това за което сте сигурен, че е по-добро и въпроса е приключен. Който е преценил, че му харесва повече C&H и му е по-изгодно вече е купил предполагам или ще го направи .Някъде да сте прочели твърдение, че C&H са по-добри от някоя друга марка? Просто въпрос на малко информация и собствена преценка-поне аз така разсъждавам.
    Този пост е редактиран от stainway; 07-02-18 в 18:39.
    musster, kokovox, Rafailiev и 1 други харесват това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2009

Писах на rgadzhev, писах и на румънците, но отговор няма отникъде.
    Този Арктик ми се стори подходящ за замяна на полупредалия се 100в Дайкин,
    но ще трябва да търся други варианти за контакт с румънците.
    Дали във форума има и друг живеещ в Румъния?

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от yavoor Виж публикацията
    Писах на rgadzhev, писах и на румънците, но отговор няма отникъде.
    Този Арктик ми се стори подходящ за замяна на полупредалия се 100в Дайкин,
    но ще трябва да търся други варианти за контакт с румънците.
    Дали във форума има и друг живеещ в Румъния?
    Ами при евентален проблем сигурно пак ще чакаш "от умрял писмо"
    ponyasd и ruuni9 харесват това.

5. Member
    Тук е от
    May 2009

При евентуален проблем има минимум двегодишна (в случая петгодишна) гаранция.
    Като търговец сигурно знаеш, че гаранцията покрива потребители от целия ЕС.

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Като търговец знам че е рисковано да продавам такива марки изникнали от нищото. Без сигурен вносител и сервиз.
    Alexi, tolostoi, ivan74 и 4 други харесват това.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Vizi Виж публикацията
    ...Пак повтарям - няма производител, който да е толкова гламав, че да произвежда по-качествена продукция за конкуренцията и то на същата цена...
    Като каже човек и звучи правдиво, обаче примери за обратноти има бол. Първото за което се сещам, как Сони правят камери за смартфони, които са добри, ама в техните телефони са трагедия.

Sent from my MI 3W using Tapatalk
    stainway одобрява това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Като търговец знам че е рисковано да продавам такива марки изникнали от нищото. Без сигурен вносител и сервиз.
    Чак пък от нищото Наистина е забавно да се чете форума,всеки път се връщаме 20 страници назад и пак се почва от начало
    Забравете ги тия Cooper&Hunter и си слагайте ,каквото ви харесва Само по-малко мрънкане ако може след това-ако има сигурен сервиз и вносител, трябва да няма и проблеми, които да се коментират а да се решават бързо и точно от сигурния сервиз. Все пак на Вас са се обадили още преди да си пуснат страницата в БГ Докато се чудете и оглеждате, колегите Ви в Холандия инсталират Ето няколко снимки на решения за офисно помещение:

Това е сървърно помещение в Брюксел 4х алфи 24-ци:

А ако имате ресторант и искате да си допълнете климатизирането на горния етаж сте избрали Алфа 18-ца:

Източника е Cooper& Hunter.nl през Facebook- просто получавам известия, защото съм ги Like it веднъж и споделям с вас:

Има толкова информация по интернет, колкото искате да намерите Но нека всеки си прецени според условията, желанията и възможностите си

П.П. Прочетох темата за Грее преди много време и като гледам как е почнало бавно и мъчително през 2015 година, предполагам че таке ще бъде и с C&H. Изискванията са огромни-пазарът смешно малък и беден за съжаление...Но има и други държави, в които ще се намери място за такива марки като C&H А дотогава препоръчвам да се купува само и единствено това,което сигурните вносители са решили да продават и на цените, които те са решили. Колкото до сервизните услуги-като чета през другите теми оставам с впечатлението, че все още е въпрос на желание а не на задължение, но това не мога да го променя. Дано всички да бъдат доволни, щастливи и разбира се със здраве да си ползват уредите
    За мен темата е изчерпана, защото само се повтаряме и всеки път едни и същи подмятания. Надявам се потребителите да пишат ако нещо не им харесва и информират останалите.
    Иначе е банално всеки ден да казвам-много съм доволен и да се почва отначало, ама откъде и как...
    В крайна сметка климатизатора-който и да е той е просто уред-какво толкова му се чудете и го дъвчете-ако ви трябва купувайте, който сте си харесали и бъдете доволни от направения избор
    П.П.2 Опитвам се да пиша грамотно, но нека бъда извинен ако синтаксиса не ми е много ясен,просто не ползвам български от много години. И все пак авокадото е плод, динята е зеленчук и моркова също и е оранжев на цвят благодарение на холандците, които не са го харесвали да е бял и през 17 век са го направили оранжев А като прочета някъде анцуНг написано така ми става много смешно и тъжно, но явно такива са реалностите, така че бъдете здрави и умната с избора
    Този пост е редактиран от stainway; 10-02-18 в 13:54.
    ivan74, JOKVN, musster и 3 други харесват това.

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от stainway Виж публикацията
    ...А дотогава препоръчвам да се купува само и единствено това,което сигурните вносители са решили да продават и на цените, които те са решили...
    Да де, ама като ми пробутват за 1300 лева машина за 1000 лева с "безплатен монтаж", не е ли по-добре да платя за монтажа 300 и да стане той два пъти по-добър от този за 150? Или после ще почнат да ме рекетират с доставката на резервни части?

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Да де, ама като ми пробутват за 1300 лева машина за 1000 лева с "безплатен монтаж", не е ли по-добре да платя за монтажа 300 и да стане той два пъти по-добър от този за 150? Или после ще почнат да ме рекетират с доставката на резервни части?
    Няма как аз да ви дам категоричен отговор. За гаранцията в моя случай и монтажа съм го дъвкал няколко пъти. Единственият начин да разберем как реагират в подобни условия е да изчакаме на някой да му се развали климатика - да не чува дявола Само че може да минат много години преди това
    Единственото, което е официално за БГ е това:
    8. Гаранционно обслужване

Всички стоки на сайта cooperandhunter.bg, които притежават електронни компоненти, се продават със законната им гаранция, обявена от производителя им. За всеки продаден продукт се издава валидна гаранционна карта, включваща условията на гаранцията, данните за стоката и продължителността на гаранцията. „Проксимус Инженеринг” ЕООД си запазва правото да откаже гаранционно обслужване на стока, когато:
    - гаранционната карта на продукта е изгубена;
    - е извършен опит за ремонт от неоторизиран сервиз, включително действия от самия Потребител;
    - се установят повреди, причинения от неправилна експлоатация на уреда;
    - е нарушена физическата цялост на изделието;
    - когато гаранционната карта не е попълнена и разрязъка от нея не е изпратен физически или по дигитален път до наш офис, както е упоменато в условията на гаранционната карта;
    - когато монтажът е извършен от неквалифицирани и нелицензирани лица и организации.
    “Проксимус Инженеринг” ЕООД не носи никаква гаранционна отговорност отностно избора на мощност, свързването на агрегатите в климатичната система и използваните материали при изграждането й. Изграждането и поддържането на климатичната система е задължение на организацията или лицата извършили монтажа.
    Източник:

Доколкото се сещам само djoro си е купил директно от тях Нордика и го е инсталирал - надявам се да обясни как е минал процеса.
    А колкото до Арктика-krasimir77 има 3 броя-надявам се да ви дава информация как работят
    Този пост е редактиран от stainway; 10-02-18 в 13:55.
    microclim@ одобрява това.

12. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Има няколко смущаващи неща по-горе. Например -

1."Всички стоки на сайта cooperandhunter.bg, които притежават електронни компоненти, се продават със законната им гаранция, обявена от производителя им"

Няма никакво значение какво казва производителя - законовата гаранция е 2 г. и се урежда със закон. Ако се дава повече да се обяви 2+1, 2+3 и условията.

2.Проксимус Инженеринг” ЕООД си запазва правото да откаже гаранционно обслужване на стока, когато:

Отново смущаващо. Гаранция се търси с касова бележка. Хвърчащите листове да си ги пазят за тях (освен ако не се дава допълнителна търговска гаранция над двете години).

3....ĸoгaтo гapaнциoннaтa ĸapтa нe e пoпълнeнa и paзpязъĸa oт нeя нe e изпpaтeн физичecĸи или пo дигитaлeн път дo нaш oфиc, ĸaĸтo e yпoмeнaтo в ycлoвиятa нa гapaнциoннaтa ĸapтa.

Същото като горното.

Докога ли ще продължава издевателството върху българския потребител?

13. Member
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Врна

Тая фирма „Проксимус Инженеринг” ЕООД е от доста години на пазара . Преди много години, може би 10 и повече, купувах от тях едни въздушни завеси SIMENS, че още тогава продаваха професионална хладилна и климатична техника. Говоря за големи машини. Всеки може да разгледа малко референции на сайта им.
    Този пост е редактиран от microclim@; 08-02-18 в 17:02.

14.  

15. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от dzver Виж публикацията
    Има няколко смущаващи неща по-горе. Например -

1."Всички стоки на сайта cooperandhunter.bg, които притежават електронни компоненти, се продават със законната им гаранция, обявена от производителя им"

Няма никакво значение какво казва производителя - законовата гаранция е 2 г. и се урежда със закон. Ако се дава повече да се обяви 2+1, 2+3 и условията.

2.Проксимус Инженеринг” ЕООД си запазва правото да откаже гаранционно обслужване на стока, когато:

Отново смущаващо. Гаранция се търси с касова бележка. Хвърчащите листове да си ги пазят за тях (освен ако не се дава допълнителна търговска гаранция над двете години).

3....ĸoгaтo гapaнциoннaтa ĸapтa нe e пoпълнeнa и paзpязъĸa oт нeя нe e изпpaтeн физичecĸи или пo дигитaлeн път дo нaш oфиc, ĸaĸтo e yпoмeнaтo в ycлoвиятa нa гapaнциoннaтa ĸapтa.

Същото като горното.

Докога ли ще продължава издевателството върху българския потребител?
    За гаранционно обслужване ви трябват касова бележка /фактура и гаранционна карта. Тази седмица се занимавах гаранционно със сервиза на Горене и двете се изискват.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Въпросът е и до колко термопечата на касовата бележка остава четим до края на гарационния срок.За това е добре касовата бележка да се копира.
    dzver, kokovox и Mig82 харесват това.

17. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

"Тази седмица се занимавах гаранционно със сервиза на Горене и двете се изискват"

Дали е законно е въпроса ...
    Сутринта пак препрочитах по въпроса, защото търсих информация за гаранцията на употребявани стоки. Ако не задълбаваме много в офтопик ще гледам да постна малко сбита информация по темата.
    https://m.offnews.bg/news/Kakvi-sa-p...ia_534099.html
    https://m.offnews.bg/news/Kakvi-sa-p...ie_523650.html
    Този пост е редактиран от dzver; 08-02-18 в 19:07.

18. Member
    Тук е от
    May 2009

Аз почти се отказах от Арктик. В инструкцията пише, че минималната височина на помещението трябва да е 2.95м.
    Ако, недай си Боже, нещо стане, няма да признаят гаранцията. Моето помещение е 2.60м
    milanov одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 111 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Deer Hunter
    От hotcool8 във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 13-07-10, 16:39
  2. ISO- то на BIG GAME HUNTER 2004
    От JIM във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 22-11-04, 04:51
  3. търся играта 688(I) Hunter/Killer
    От smarty във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 12-06-04, 13:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе