Страница 44 от 111 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1665
Like Tree1362Одобрявам

COOPER AND HUNTER

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Врна

Отговор: COOPER AND HUNTER

От тея климатици слагах на едни клиенти, техни бяха, че те си бяха Грее. Като седна на компа и снимка ше има, че от телефона нещо не ства..
    Този пост е редактиран от microclim@; 06-02-18 в 23:11.

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от microclim@ Виж публикацията
    От тея климатици слагах на едни клиенти, техни бяха, че те си бяха Грее. Като седна на компа и снимка ше има, че от телефона нещо не ства..
    Не са еднакви ситопечата е различен.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Врна

Вярно е, бяха ги префасонирали малко.

5. Senior Member Аватара на ivan74
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Rafailiev Виж публикацията
    В Европа гаранцията е 2 години!!!
    Има проблем има и КЗК която поне работи!!!
    Предполагам визираш КЗП?
    Не е проблем, да закупиш климатизатор от интернет онлайн магазин. Но няма комисия, която да накара монтажната фирма, да монтира, ако тя не желае!
    Ако преминеш гаранционен ремонт, на подобна стока, предполагам ще ти се изяснят нещата.
    Aleksandars одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от ivan74 Виж публикацията
    Предполагам визираш КЗП?
    Не е проблем, да закупиш климатизатор от интернет онлайн магазин. Но няма комисия, която да накара монтажната фирма, да монтира, ако тя не желае!
    Ако преминеш гаранционен ремонт, на подобна стока, предполагам ще ти се изяснят нещата.
    Да сори КЗП.
    Нещата стават не се притеснявай.
    Имат си тези сайтове и монтажни фирми

7. Member
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Врна

Курава 24-ка , кой ги раздава?
    Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Курава 24-ка , кой ги раздава?
    Много ми се иска да го разбирам като корава 24-ка Иначе не знам как до го интерпретирам

10. Member
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Врна

Като корава го интерпретирай със О...
    Този пост е редактиран от microclim@; 07-02-18 в 01:09.
    stainway одобрява това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Не са еднакви ситопечата е различен.
    Взема малко да омръзва това с лепенките Ако си направите труда да сравните 2 модела на Gree и C&H, както са направили вашите финландски колеги (примерно Hansol и ICY и по-късно ICY II), ще намерите разлики не само в екстра Wi-Fi модули и други глезотии, но и в размерите на топлообменници ,дебелина на тръбите и ламели, понякога избор на компресори ,големина на вътрешно тяло....Но който е решил да си вярва, че винаги и всички са абсолютно еднакви и само ситопечата е различен- да си вярва. Информация има достатъчно, който иска да чете и сравнява. Разликата е, че в други страни се подхожда практично и се гледа дали е по-добро или по-лошо, цена-качество, а лепенката е последния проблем.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2017
    Живее в
    Врна

Е то сравнението с ГРЕЕ не прави лоша услуга на марката, по-скоро добра реклама. Гледам дистрибуторите на Cooper&Hunter имат клон и във Варна, смятам да ида да се поинтересувам малко за цени и гаранционни условия.Ако има техен представител във форума да ''свирка''..

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от stainway Виж публикацията
    През уикенда монтирах малкият вариант CH-S07FTXQ в спалнята. Получи се доста прилично според мен

- - - - - - - - - -

За дневната CH-S12FTXQ (WI-FI).
    Че красив ,красив монтажа на първия, ама да бяха пуснали тръбите от другата страна,сега присъединяването е в стената. Утре-вдругиден ако ти се наложи да откачаш вътрешното по някаква причина , или да сменяш климатика,голям цирк ще е. А можеше да е много по лесно.Вярно че тръбите са достатъчно дълги и сега , иначе отива метър +.Сега гледам, че и седмица , нямаше ли кой да те отвори на тоя метраж и на тая денивелация , барем девятка да туриш...
    Този пост е редактиран от microclim@; 07-02-18 в 10:55.

13. Member
    Тук е от
    May 2017
    Цитат Първоначално публикувано от stainway Виж публикацията
    Взема малко да омръзва това с лепенките Ако си направите труда да сравните 2 модела на Gree и C&H, както са направили вашите финландски колеги (примерно Hansol и ICY и по-късно ICY II), ще намерите разлики не само в екстра Wi-Fi модули и други глезотии, но и в размерите на топлообменници ,дебелина на тръбите и ламели, понякога избор на компресори ,големина на вътрешно тяло....Но който е решил да си вярва, че винаги и всички са абсолютно еднакви и само ситопечата е различен- да си вярва. Информация има достатъчно, който иска да чете и сравнява. Разликата е, че в други страни се подхожда практично и се гледа дали е по-добро или по-лошо, цена-качество, а лепенката е последния проблем.
    Хансол също има Wi-Fi. Не знам дали знаете, но в различните държави се продават различни модели под името Хансол в зависимост от изискванията на пазара. Това важи и за останалите модели, та ако има по-сериозно разлика между купъра и Хансол, то тя ще се дължи на този факт, а не на глупости от сорта на по-висок качествен контрол и т.н. Между другото Хансол е доста добър климатик. Ако моделът на купър е същия - това е само плюс.
    Пак повтарям - няма производител, който да е толкова гламав, че да произвежда по-качествена продукция за конкуренцията и то на същата цена.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Че красив ,красив монтажа на първия, ама да бяха пуснали тръбите от другата страна,сега присъединяването е в стената. Утре-вдругиден ако ти се наложи да откачаш вътрешното по някаква причина , или да сменяш климатика,голям цирк ще е. А можеше да е много по лесно.Вярно че тръбите са достатъчно дълги и сега , иначе отива метър +.Сега гледам, че и седмица , нямаше ли кой да те отвори на тоя метраж и на тая денивелация , барем девятка да туриш...
    Присъединяването се пада отвън. Стената е около 25 см.И не исках да удължавам допълнително тръбния път,защото и сега е около 5,40 м при максимално допустимо без допълване на системата 5 м. Но ме увериха,че не би трябвало да е проблем, както и се оказа на практика. Колкото до откачане и т.н.-имам хубава стълба и както съм си го монтирал-така и ще го демонтирам. Допустимата денивелация е 10 м мисля по документи. Проблемът беше за мен в размера на вътрешното тяло-при девятката e 790мм а аз исках възможно най-малко- седмицата е 713 мм.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Vizi Виж публикацията
    Пак повтарям - няма производител, който да е толкова гламав, че да произвежда по-качествена продукция за конкуренцията и то на същата цена.
    Вижте-Грее е огромна корпорация-не просто завод. Не знам как и при какъв контрол правят там модели на Дайкин -по данни от 2009г-500 000 броя годишно за Японския пазар.Може и да са по-некачествени от техните собствени модели, но може и да са с по-добър контрол на продукцията и различни параметри. Не става въпрос за конкуренция а за производство и съвместна работа-в крайна сметка всички печелят от това.
    А ако сте решили да вярвате, че не е така -винаги имате избор от различни модели от Грее
    Колкото до модела Nordic Evo II-продължавам да твърдя, че няма нищо общо с Грее и излиза изцяло от
    Zhuhai VinoCooper&Hunter Environmental Technology Equipment Co. LTD.
    Този пост е редактиран от stainway; 07-02-18 в 14:32.
    microclim@ одобрява това.

16. Member
    Тук е от
    May 2017

Съвместната работа на Грее и Дайкин няма нищо общо. Грее го ползват и за реклама. Това с C&H няма как да се случи, защото представяте ли си рекламата: "Имаме съвместни производство със C&H". И логичният въпрос: " Тея пък кои са?"
    Хич не е лесно да се прави софт и подобни работи за клими, та искрено се съмнявам Купърите да имат собствен.
    Аз вече съм избрал едно Грее (непретенциозна машина, която върши добра работа за цената си). И Купър бих си взел и то, защото съм убеден, че е същото (поне за моделите, които са тяхно производство).
    За Грее съм напълно наясно,че не е само един завод. Те са и най-големият производител на хладилни и прочие компресори ако не се лъжа. За нордика - сигурно сте прав. Въпреки, че за такъв производител няма никаква информация в нета (изключай споделената от вас).

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2017
    Живее в
    Хага

Цитат Първоначално публикувано от Vizi Виж публикацията
    Хич не е лесно да се прави софт и подобни работи за клими, та искрено се съмнявам Купърите да имат собствен.
    За нордика - сигурно сте прав. Въпреки, че за такъв производител няма никаква информация в нета (изключай споделената от вас).
    Ами така поне го представят може и да лъжат, но това е информацията, другото са предположения и размисли:

" Программное обеспечение разрабатывалось американскими специалистами из Силиконовой долины"
    Този пост е редактиран от stainway; 10-02-18 в 13:56.

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Пишете отзиви за Купър и Хектор(Хънтър де), че ще се мятам или на такъв аркитик, или на фуджицу.

========================================================================

Колега Stainway, какво ще кажеш да пиша на Купър&Hunter да те направят техен високозаплатен рекламен агент имаш ли нещо против .

И пиши за твоите Купъри и Хънтъри, да не би като си ги купя "да се мина" и да пострадам от страха на всеки българин
    Този пост е редактиран от justify; 07-02-18 в 17:56.
    stainway одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 111 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Deer Hunter
    От hotcool8 във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 13-07-10, 16:39
  2. ISO- то на BIG GAME HUNTER 2004
    От JIM във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 22-11-04, 04:51
  3. търся играта 688(I) Hunter/Killer
    От smarty във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 12-06-04, 13:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе