Ако продължите в същия дух, ще изтрия доста писано....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Ако продължите в същия дух, ще изтрия доста писано....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Тъй като ми предстои покупка, моля, обясни кои са тези неща. Компресора, разбрах, не е сред важните неща на климатиците.
За мен интересен е дефрост алгоритъма, шума/вибрациите от външното тяло, COP, като показател за ефективност, маса на хардуера, цена и гаранция.
По последните два критерия разбирам, че колкото е по-голяма гаранцията, толкова е по-малка цената. Или обратното.
Г-на stainway , доста "удобно" си изтри "полезния" пост в който се позабвлява за моя сметка. Самоизтриването на цели постове е против правилата на форума!
Живи и здрави /Drinks/
Европейският дистрибутор на C & H се среща в панаирния сектор в Истанбул
Dimitry Nemirov
На кого, от всички четящи и пишещи в темата, не му стана ясно ,че климатиците на C&H са произведени в заводите на Gree?
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Mega; 10-02-18 в 23:39.
От кой пол, че много станаха ?Да, правят ги само девици
Или са роботизирани линии девици?
Драги съфорумници , за мен темата C&H е изчерпана. След повече от 700 поста се започва отново със същото-те са си Грее, девици и т.н. ...просто няма смисъл от такава дискусия.
Да аз съм инсталирал 4 климатика на C&H и имам наблюдения върху работата им, и да нямам ватметър и никога няма да си купя, защото за мен са хвърлени пари на вятъра-нали пак ще трябва да си платя сметката за електричество?
Като човек съм винаги оптимистично настроен и живея в държава, в която да се мрънка е табу, може и да съм се променил след 25 години-не знам. Но в едно съм сигурен-не може да се замазват фактите с подмятания и клюки. Търси се сигурно някакъв ефект, но в крайна сметка винаги се връща обратно.
Затова се опитвам винаги да предоставям източника на информацията и вярвам, че всеки може да филтрира информацията и да я осмисли и прецени сам.
Никога не съм се опитвал да се заяждам или обидя някого , ако се е получило така моля да бъда извинен , не съм го направил с умисъл.
Нямам желание да влизам в пререкания и да давам квалификации или пък да иронизирам някой. Наистина още веднъж моля да бъда простен ако някой се е засегнал -никога не ми е било цел.
Повече няма да влизам във форума и няма да пиша тук никога, така че се обръщам към модераторите и администратора на форума да ми заличат всички постове по свое усмотрение, както и акаунта.
Аз започнах да махам снимки, youtube линкове, но май се престарах Но каквото мога съм го направил от настройките.
Беше удоволствие да науча много неща тук и благодаря на всички, които подават интересна информация във всички теми.
Ако съм подлъгал някой с моите " холандски хвалби" ей Богу простете ми, не съм искал да правя никаква реклама.
Сбогом и бъдете здрави и усмихнати!
Този пост е редактиран от stainway; 11-02-18 в 04:19.
stainway, недей така. Само си коментираме климатиците в този раздел на форума. Всеки си споделя мнението за нещата. Къде с аргументи, къде без. Не е нужно всички да са на един акъл. Светът е шарен.
Поздрави и дано размислиш.
Я стига бре, много сте се изнежили ментално отвъд западните ни граници.Я го дай малко по-несериозно.
stainway,темата е полезна и за всички нас, които вече ползваме марката, Добре ще е да продължиш да споделяш впечатления.
Ето и малко измерен разход на моите машини:
Alpha 18-ка при зададена темп 23,отоплявана куб 80 м3, лоша изолация :
5.50 кВтч за денонощие при темп. макс/мин 10 гр дневни/ 6 нощни - измерено на база 7дневен период
9,80 кВтч за денонощие при темп. 10 гр дневни/ -1 нощни - измерено на база 6 дневен период
17.00 кВтч за денонощие при темп. 1 гр дневни/ -11 нощни - измерено на база 4 дневен период
Alpha 24-ка при зададена темп 8 гр (опцията против замръзване),отоплявана куб 105 м3, селска къща добра изолация:
7 лв - измерено на база 30 дневен период
Сега като прочетох stainway какво е написал си давам сметка ,че е прав.
Няма смисъл да се дават мнения ,защото има теми ,марки за който не може дума да се каже.
Steinweg е разумен и мислещ ,човек ,който за краткото си пребиваване в форума разбра нещата и поради това се отказа.
Май е време и аз да го последвам
Този пост е редактиран от Rafailiev; 11-02-18 в 21:31.