Г-н Велев май е прав :
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Не фигурира като номер на част :
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Може и така да е... Иначе на платката има EEV interface...
Но наистина какво значение има? Присъдата е произнесена -със или без EEV.
П. П. Сервизното на Нордика е абсолютнo същото по отношение на демонтаж и части.
По сервизните на Carrier /Midea, също не е ясно дали са с EEV. Схемата е винаги еднаква -с капилярка.(поне това, което съм гледал преди да взема Carrier-a).
Така че умната с инвестициите
Този пост е редактиран от stainway; 20-07-18 в 23:55.
Пичове,няма ли пиячка или жени покрай Вас?
Аз поне се занимавам с обръщане на прозорци.
IMG_20180720_231614.jpg
Първото свърши, второто спи
- - - - - - - - - -
По-нататък в сервизното се споменава няколко пъти EEV при отстраняване на грешки/повреди:
Ей пичове,а спрете се малко с тоя Хънтър бе ,1500 поста само за него,кога и да река да отворя форума - все на първо четене COOPER AND HUNTER/COOPER AND HUNTER/COOPER AND HUNTER ми се набива в очите,аз до сега не съм видял на живо такъв климатик никъде в България.Навсякъде където и да погледна все Хайери,Мидеи,Неота и Бекота,Gree то като го видя някъде си викам - я тук баровец някой живее,а Fujitsu пък мерна ли - вече си мисля за олигарх ...
Еми то така се прави реклама, като си на хората в устата.
Задмина дайсейкаите по рейтинг.(за темата)
Има ,има доста вече монтирани в България,а и броят им ще продължава да расте
Аз имам Cooper & Hunter от година и малко,а преди да го взема ,го видях монтиран на живо и го харесах.Не съжалям за избора ,доволен.
А колко има с такива климатици,които не са чували за форума,ще се изненадаш
Ето и материал за още 10 страници коментар :
От къде идват моделите Nordic/Sigma:
HOME-珠海三友环境技术有限公司
И докато се рових за сервизни,видях че имат каталог за 2018 за България, на български :
http://www.cooperandhunter.bg/shop/i...BG_PDF_NEW.pdf
Хубав уикенд на всички участници
Всичко хубаво, но докато не си оправят наличностите, не очаквам да станат масови. Не е сериозно, в активен сезон, вносителят да няма наличности, отговорът да е "може би след 10 дни" и т.н. Фирмите се опитват да ги предлагат на крайни клиенти, но в крайна сметка бързо се отказват точно заради неуредиците с наличността и липсата на информация.
Стояне, Генади, по фасадите на милта ни родинта са нацвъкани 98% цепеници и ева ли някой от техните притежатели би се оплакал от своята Природа... Нормално е повечето от тях да не са чували за форума, бегла справка за интелектуалното състояние на нацията ни е достатъчна, за да се разбере. В този раздел на форума, освен търговци и тъпаци, има и маниаци на тема климатизатори, поради което не бива да ви притеснява привързаността към високия клас машини и някои критики към цепениците за масова употреба. Намирам го за нормално, поне в този раздел. Достатъчно отзивчиви и компетентни специалисти има, които могат да препоръчат и препоръчват подходящата машина за всеки бюджет и всяко помещение. Това е важно за тези, които не разбират и не искат да грешат с покупката.
Аз изобщо не се ядосвам,много си ми е добре даже
Работи си машинката и си ми е екстра
И термометъра в стаята го показва .
Не знам дали щото и термометъра ,и климатика са китайски,ма много се разбират
Колкото му задам на климатика,толкова става в стаята.По показания на посочената машинка.Разположен е по диагонал на 4 метра от климатика,не духа срещу него.
Жииви и здрави
Този пост е редактиран от avenger; 21-07-18 в 18:54.
Ми...тя си е ток машината отвсякъде.
Търговците са друга бира особено при свит пазар,който ще става още по-малък.
Ще се хвърлят яко плюнки по много машини.