Направо ви се чудя, как сами си създавате проблеми.
Направо ви се чудя, как сами си създавате проблеми.
чл. 12. Ocпopвaнeтo нa дeйcтвиятa нa aдминиcтpaтopи и мoдepaтopи e зaбpaнeнo. Teми и ĸoмeнтapи c пoдoбнo cъдъpжaниe щe бъдaт oтcтpaнявaни oт фopyмa, a нapyшитeлитe щe бъдaт нaĸaзвaни.
Въздържай се от подобни прояви за в бъдеще. И нямаш право да редактираш това което съм написал!
Този пост е редактиран от Aleksandars; 31-10-18 в 23:32.
Има някакъв проблем със сървърите за Европа. Аз се регистрирах наново, избирайки Северна Америка и си работи без проблем. Алтернативата е да се изчака -ще ги оправят скоро предполагам.
На мен вчера ми изчезна климатика от приложенеито и сега ме кара да си въвеждам на ново устройството.
Явно са им крашнали сървърите на китайчетата...
Затова толкова много ги мразя тези клауд истории...
От днес е оправено.За всеки случай аз си премахнах акаунта и се регистрирах наново с регион Европа.
Да трябва да се reset-не Wi-Fi , но след това всичко си работи, както трябва.
Отивам утре в Украйна. C & H, за да обсъди с европейския дистрибутор. C & H марка ще направите, за да продаде на Турция среща.
Този пост е редактиран от stainway; 02-11-18 в 02:25.
mbirol , попитай ги за България от къде идват доставките на климатици C&H ? От Китай или от някоя държава в Европа ?
Screenshot_2018-11-03-19-50-27-454_com.miui.gallery.jpg
New model
- - - - - - - - - -
C & H производител Gree модели. Но има и евтино производство. Всички в производството на Китай. Главният склад в България е във Варна.
Само този ли е новия модел .
Може ли някакви характеристики?