Няма как да сте полезен с твърдение за 12-ка в 72 м2.
Няма как да сте полезен с твърдение за 12-ка в 72 м2.
Мисълта ми е че за тия години не е правилно проблеми климатика , сам не вярвах, мерил съм помещението лично . Зимата има една външна стена други те се падат вътрешни и топли но лятото жегата е от всякаде.
Не помещението е вътре в хале което се отоплява зимата, дострояваха го и не пуснаха тръби за парно и зимата е само с климатика . Затова приемам че зимата му е по лесно но лятото си е жега навсякъде.
Съгласен съм с теб Ivan 74 и считам, че в 99% от случаите човек получава насреща точно толкова или дори по- малко, за колкото е платил , но в останалия 1% се случва така че получаваш повече от това което си дал. В този един процент са двама мои приятели с Осака / от първите модели/ които ги ползват и до днес, съсед с Рено 25 от 1990 год., за което казва че не би го продал никога и съм сигурен, че всеки може да даде подобни примери със себе си или с хора които познава. От прочетеното във форума в този процент слагам и притежателите на Хитачи 35 RPC за 1200 лв., което според мен струва по- малко отколкото наистина заслужава, докато за моделите на Дайкин от 900 до 1200 лв. важи точно обратното.
Този пост е редактиран от kantonaa1; 05-05-18 в 17:26.